Jenkei Dániel, 2023.01.28. | Vízilabda

Bár a körülmények nem voltak ideálisak, hozta a kötelezőt a jól védekező A-Híd VasasPlaket Kaposváron.

OB I, 11. forduló
Kaposvár-A-Híd VasasPlaket 5-15 (1-3, 3-3, 1-5, 0-4)

Gólszerzőink: Konarik Á.  (4), Gábor L. (2), Erdélyi B. (2), Zerinváry L. (2), Brguljan D. (2), Randjelovics Sz., Bátori B., Sedlmayer T.
 


Eleve voltak hiányzók csapatunkban a kaposvári találkozón, ehhez még hozzájött, hogy a meccs elején Szava Randjelovicsot, majd később Bedő Krisztiánt is kiszórták végleg cserével.

Az viszont a mieinket dicséri, hogy ennek ellenére is végig magabiztosan játszottak, és így szinte egy percig sem volt kérdéses a győztes kiléte.

Különösen a második félidő alakult jól, a kapusposzton csereként érkező Braniszlav Mitrovics lehúzta a rolót, jó volt a védekezés, elöl pedig Konarik vezérletével szórtuk a gólokat.

A kötelező három pont megvan, szerdán nagyon fontos, hazai meccs jön az OSC ellen.
 

Szlobodan Nikics vezetőedző így értékelt honlapunknak a meccs után:
Két cserés kiállítást is kaptunk, ami gyakorlatilag tönkretette a játékunkat. Számomra teljesen érthetetlen, ami történt, az viszont nagyon tetszett, hogy csapatként túl tudtunk ezen is lendülni, és magabiztosan hoztuk a meccset. Különösen a védekezésünk és Braniszlav Mitrovics kapusteljesítménye volt kiemelkedő. Mostantól pedig a teljes fókusz az OSC elleni meccsen van.


Hirdetések