Nagy Dániel, 2023.01.27. | Kézilabda

Hazai pályán a Kecskeméti NKSE ellen folytathatja kézilabdacsapatunk a jelenleg hét meccset számláló győzelmi sorozatát az NB I/B 16. fordulójának szombati összecsapásán.

NB I/B, 16. forduló

Vasas SC–Kecskeméti NKSE
január 28., 17:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok


Kézilabdacsapatunk ott folytatta az NB I/B-s szereplést idén, ahol tavaly decemberben abbahagyta: első két 2023-as bajnokink végén egyaránt ünnepelhettünk, a múlt hét végi szombathelyi diadalunkkal pedig már hétmeccses győzelmi szériát számlálunk, amit a lányok szombat délután a Kecskemét együttese ellen hosszabbítanának meg. A sereghajtót semmiképp sem szabad lebecsülni, hiszen okoztak már meglepetést az évadban: a 7. fordulóban az Eszterházy SC-vel játszottak döntetlent idegenben.
 


 

A találkozó előtt a nyáron az utánpótlásból az első csapathoz felkerülő Böhm Nikolettet kérdeztük, aki a Szombathely együttese elleni, múlt hét végi győztes rangadóról is beszélt.

„Nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg vasárnap, ami rangadóhoz méltó módon igen szorosan alakult. Folyamatosan változott, hogy melyik csapat uralja a meccset; büszke vagyok a csapatra, egyként küzdöttünk, odatettük magunkat, és megérdemelten hoztuk el a pontokat – mondja Böhm, majd áttér a Kecskemét elleni találkozóra. – Hasonlóan fontos a hét végi összecsapás is, hiszen a tavaszi szezon első bajnokija következik, amivel az egész félév menetét és lendületét megalapozhatjuk; remélem, ez sikerül majd!.”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések