Jenkei Dániel, 2023.01.21. | Vízilabda

Már az első negyedben eldőlt: nem volt esélye az A-Híd VasasPlaketnek a címvédő FTC elleni mérkőzésen a Komjádiban.

OB I, 10. forduló
FTC Telekom-A-Híd VasasPlaket 10-5  (4-0, 1-2, 2-1, 3-2)

Gólszerzőink: Randjelovics Sz. (2), Erdélyi B., Nagajev I., Gábor L.


Egy negyed alatt eldőlt minden, kár is volt spekulálni az esélyeket, vagy a formát illetően, hiszen csapatunk 0-4-el kezdett a saját szempontjából a listavezető FTC ellen.

Nagyon egyszerű (és persze fájó) volt a képlet az első nyolc percben: a zöld-fehérek gólra váltották a büntetőjüket, a fórjaikat és a ziccereiket, mi pedig ugyanezekből a szituációkból képtelenek voltunk betalálni.

Sejthető volt, hogy ekkora fórt nem lehet a Fradinak adni, így a mérkőzés további része sok szempontból csak formalitás maradt. Azt azért jegyezzük meg, hogy a védelmünk a folytatásra stablizálódott, és a Mizsei is remek védéseket mutatott be, támadásban azonban továbbra is komoly problémákkal néztünk szembe.

A második negyedet ennek ellenére megnyertük, de kettőnél feljebb nem tudtunk zárkózni a Fradira, amikor pedig újra elkezdtünk hibázni, a hazaiak rendre betaláltak,így az utolsó percekben már csak a különbség mértéke volt kérdéses.

Szomorú és némiképp tanácstalan hangulat uralkodott Vasas-oldalon a meccs után közvetlenül, Szlobodan Nikics sem igazán tudta, hogy miért nem sikerült úgy ez a találkozó, ahogyan mindannyian vártuk, és hogy miért vagyunk továbbra is hullámvölgyben. A Fradi ellen persze a vereség benne lehet a pakliban, de ennél szorosabb összecsapásra vágyott mindenki.

Szerdán jön a Sabac elleni Eurokupa-negyeddöntő hazai felvonása, talán a legfontosabb januári meccsünk, nincs más hátra, mint ott megmutatni...

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések