Jenkei Dániel, 2023.01.18. | Vízilabda

Főleg támadásban nyújtott hatékony teljesítményt szerda este az A-Híd VasasPlaket, amely 21-10-re verte a Pécs gárdáját.

OB I, 9. forduló
A-Híd VasasPlaket-PVSK 21-10 (6-2, 4-3, 6-2, 5-3)

Gólszerzőink: Bátori B. (4), Konarik Á. (3), Nagajev I. (3), Sedlmayer T. (2), Sélley-Rauscher D. (2), Erdélyi B. (2), Bedő K. (2), Simon R., Brguljan D., Randjelovics Sz. 


Négy nap volt arra, hogy csapatunk elkezdjen felállni a Honvéd elleni pofonból, és a Pécs elleni hétközi forduló ebből a szempontból jó első lépés volt.

Az utánpótlásunkból ezúttal a bekk Tasi Dominik és a kapus Sudár Levente kaptak lehetőséget, mindketten játszottak is a találkozón.

Azon a találkozón, amelyet egyébként nagy elánnal kezdtünk, Konarik például egy szépségdíjas csavarral, de iparkodtak a többiek is, a nagyszünetben 10-5 állt az eredményjelzőn.

 


Ezúttal pedig a mumusnak számító harmadik negyeddel sem gyűlt meg a bajunk, 6-2-re ezt a periódust is megnyertük, elsősorban gyors lefordulásokból, megúszásokból és fórokból szerzett gólokkal. Jó volt nézni a passzokat és a befejezéseket is.

A végére huszonegy találatig jutottunk, amit tíz játékosunk szerzett, ez pedig árulkodó statisztika. És bár a túloldalon a tíz kapott gól kicsit talán több a kelleténél, összességében egy fokkal mégis jobb érzésekkel várhatjuk a Fradi elleni szombati rangadót.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések