Jenkei Dániel, 2023.01.14. | Röplabda

Újabb siker az Extraligában: három szettben győzte le az UTE-t a Vasas Óbuda a Folyondárban.

EXTRALIGA, 8. FORDULÓ
VASAS ÓBUDA-UTE 3:0 (17, 21, 21)

Folyondár utca, 200 néző. Vezette: Szabó P., Selega

Vasas: Boyko 12, Papp O. 3, Vezsenyi 11, Fricova 9, Abdulazimova 8, Fábián 2. Csere: Juhár, Szalai (liberók), Török 1, Kump 1. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos

UTE: Goodwin 2, Hiruela 14, Ambrosio 2, Manninger 14, Németh H. 1, Kilyénfalvi 3. Csere: Baksa (liberó), Sziládi 3, Woock 3. Vezetőedző: Horváth András


Habár voltak hibák, összességében az elvárt magabiztosággal húzta be a Vasas Óbuda az UTE elleni bajnokit, és a mostani kemény sorozatban csak ez számít, no meg az, hogy a csapat ezzel megtartott imponáló mérlegét az Extraligában.

Sok idő persze nincs ennek sem örülni, hiszen jövő héten már egy lengyelországi vendégjátékkal folytatódik számunkra a Bajnokok Ligája csoportköre.

 

 

Giannis Athanasopoulos vezetőedző a Vasas Óbuda honlapjának a találkozó után:

- Örülök a három pontnak, ennek a megszerzése volt a legfontosabb a szerdai BL-vereség után. Igyekeztem ma olyan játékosoknak is lehetőséget adni, akik az elmúlt időszakban kevesebbet játszottak. Jól szerváltunk, ugyanakkor a kikényszerített újpesti támadások ellen a védekezésünk hagyott kívánni valót maga után. Ezen dolgoznunk kell, de időre van szükségünk, hogy a szünet után újra megtaláljuk a ritmust.

 


Hirdetések