Nagy Dániel, 2022.11.28. | Aerobik-Fitnesz

Dobogós helyezésekkel zárták az évadot az aerobikszakosztályunk tagjai az országos bajnokság novemberi döntőjében; a budapesti eseményről edzőnket, Benedek Bertát kérdeztük.

Szakosztály-igazgatónk, Kolozsvári Anna szülési szabadsága miatt jelenleg Benedek Berta vezeti klubunk aerobikosait, akiknek az év utolsó kiemelt versenye érkezett el november közepén. Az országos bajnokság budapesti döntőjében több csapatunk is elindult, és dobogós helyezéseknek sem maradtunk híján.
 


Vasasos fiatalok, ob-éremmel a nyakukban
 

„Hat csapatunk jutott a döntőbe, akik mind nagyon szépen teljesítettek a fináléban; a többi edzőhöz hasonlóan én is elégedett voltam a produkciójukkal – kezdi Benedek. – Volt olyan fiatal sportolónk, aki picit csalódott, mert még előrébb szeretett volna végezni, ám ez ilyenkor természetes. Két kategóriában is bronzérmet szereztünk, de például az UP2-esek negyedik helye is remek eredmény; kevéssel maradtak le a dobogóról. A gyerekek élvezték a versenyt, túlszárnyalták az előzetes várakozásokat. Az eseménnyel párhuzamosan, ugyanazon a helyszínen zajlott a szintén országos Budapest-kupa, amelyen az ob döntőjén nem szereplő egységek szerepeltek; azon szintén szépen teljesítettek a versenyzőink. December elején még részt veszünk egy fővárosi gyakorló versenyen, de a legfontosabb megméretéseknek ezzel vége, kezdődik az alapozás a jövő évre. Összességében nagyon elégedett vagyok a csapattagok és az edzők munkájával is!”
 

Országos bajnokság, döntő (Budapest, Folyondár Sportközpont; november 12-13.)
UP4 (7-9 évesek) korosztály
Trió kategória: 3. hely
UP3 (7-11 évesek) korosztály
Trió kategória: 6. hely
Csoport: 5.hely
Challange csoport: 5. hely
UP2 (12-14 évesek) korosztály:
4. hely
Senior korosztály
3. hely

Hirdetések