Jenkei Dániel, 2022.11.23. | Vízilabda

Hétgólos előnyt szerzett hazai medencében az A-Híd VasasPlaket a Szegedi elleni kupanegyeddöntő első felvonásán.

Magyar Kupa-negyeddöntő, I. mérkőzés
A-Híd VasasPlaket-Szegedi VE 13-6 (1-0, 6-1, 2-3, 4-2)

Gólszerzőink: Randjelovics Sz. (4), Zerinváry L. (2), Konarik Á. (2), Bátori B., Simon R. Sedlmayer T., Erdélyi B., Nagajev I.


Álmoskásan, csendesen csordogált a Szeged elleni kupanegyeddöntő első meccsének nyitónegyede a Komjádiban. Sedlmayer ugyan hamar vezetést szerzett, utána viszont hosszú percekig nem történt semmi érdemleges.

Utólag kiderült, ez csak vihar előtti csend volt, hiszen a második negyedben pár perc leforgása alatt húztunk el 1-1-ről 7-1-re. Volt utána 8-1 is, de a harmadik és negyedik negyedben azért ismét jobban felszívta magát a Szeged. 
 


Közelebb azonban nem tudtak zárkózni, hiszen a végső dudaszó pillanatában is hét volt közte, amiben főszerepe volt a támadásban és védekezésben is klasszis teljesítményt nyújtó Szava Randjelovicsnak.

Összességében pedig az egész csapat remekül muzsikált, és maximálisan teljesítettük a célt, azaz, hogy a pénteki szegedi visszavágó nyugodtabban, és egyben már a jövő szerdai Crvena Zvezda elleni Eurokupa-nyolcaddöntőre való felkészülés jegyében telhessen.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések