Jenkei Dániel, 2022.11.19. | Vízilabda

A végére magabiztos különbséget alakított ki az A-Híd VasasPlaket, de vezetőedzőnk nem volt elégedett a mutatott játékkal.

OB I, 5. forduló
Tigra ZF Eger-A-Híd VasasPlaket 8-14 (2-3, 2-5, 2-2, 2-4)

Gólszerzőink: Konarik Á. (6), Bátori B. (3), Bedő K., Randjelovics Sz., Nagajev I.


Randjelovics, Konarik, majd Bedő is betalált az első negyed elején, így masszív kezdést sikerült produkálni csapatunknak a Bitskey-uszodában, utána azonban a hibák is érkeztek a mieink részéről, az Eger pedig hamar visszajött a meccsbe.

Négy-négy után Konarik vállalta magára a góllövést, így sikerült újra néggyel elhúznunk, de utána is többször akadozott a gépezet, talán az is látszott, hogy továbbra is kemény edzésekből érkezünk a bajnoki találkozókra.

A végén viszont már nem kellett izgulni, az utolsó negyedre a házigazdák is elfáradtak, így sima győzelem lett a vége, és emellett külön kiemelendő Konarik Ákos hatgólos teljesítménye is.
 

Szlobodan Nikics vezetőedző így nyilatkozott honlapunknak a mérkőzés után:

- A három pont megszerzése volt a fő cél, ami sikerült, de nem vagyok elégedett összességében. Már korán lezárhattuk volna a meccset, de ez nem sikerült, mert éppen azokat a buta hibákat követtük el, amiről előtte beszéltünk. Később váltottunk védekezésben és tudtuk növelni a különbséget, de ha így játszunk a bajnokikon, akkor nem fogunk tudni kellően élessé válni a legfontosabb meccsekre. Jövő héten át fogjuk beszélni, hogy miért nem sikerült úgy teljesítenünk ma, ahogy az elvárható.

 


Hirdetések