Jenkei Dániel, 2022.11.16. | Vízilabda

Kreatív és pontos támadásbefejezés jellemezte az A-Híd VasasPlaket csapatát az UVSE elleni szerdai bajnokin.

OB I, 4. forduló

UVSE-A-Híd VasasPlaket 8-20 (3-5, 3-6, 1-4, 1-5) 

Gólszerzőink: Nagajev I. (6), Konarik Á. (3), Gábor L. (2), Simon R. (2), Bátori B., Sedlmayer T., Erdélyi B., Bedő K., Zerinváry L., Brguljan D.


Szerda délben pótolta elmaradt meccsét az A-Híd VasasPlaket a Komjádiban, amelynek pályaválasztója az UVSE volt.

A lilák fiatal csapatára mindenkinek figyelnie kell, ezt pedig jól mutatta a kezdés után, hogy hiába húztunk el az elején, az első negyed végére újra lőtávolba került az ellenfél. (3-5-ös eredmény állt ekkor a táblán.)

A folytatásban sikerült még nagyobb sebességi fokozatba kapcsolnunk támadásban, Ivan Nagajev tarhatatlan volt, a végén hat gólig jutott, de szép lassan szinte mindenkihez felkerült egy-egy pontocska a lőlapon, szépen eloszlottak így a Vasas-találatok.

Szemre is rendkívül tetszetős volt, amit a mieink támadásban mutattak, sok volt a lefordulás és a jól befejezett fór, összesen húsz lőtt gólig jutottunk, ami mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény.

Folytatás szombaton Egerben, egy újabb fokkal nehezebbnek ígérkező találkozón.
 


 


Szlobodan Nikics vezetőedző így értékelt a mai találkozó után:  

- Jó meccset játszottunk, igaz az elején akadtak problémáink a védekezéssel, de utána az is megoldódott. Az pedig önmagáért beszél, hogy ilyen sok játékosunk betalált. Komoly meccsterhelésben vagyunk, tegnap pedig kemény edzésünk volt, de bele kell rázódnunk a szerda-szombat ritmusba. A célunk minden meccsen az továbbra is, hogy nyerjünk.
 


A hatgólos Ivan Nagajev pedig a VasasTV-ben nyilatkozott a lefújás után.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések