Jenkei Dániel, 2022.11.11. | Vízilabda

Fiatalokkal a fedélzeten játszotta le a KSI elleni MK-visszavágót az A-Híd VasasPlaket, de így is sikerült magabiztos győzelmet aratni.

Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó
A-Híd VasasPlaket-KSI 13-3 (4-0, 4-2, 2-0, 3-1)

Gólszerzőink: Zerinváry L. (3), Bátori B. (2), Konarik Á. (2), Gábor L. (2), Sedlmayer T., Sélley-Rauscher D., Nagajev I., Bedő K.

Továbbjutott az A-Híd VasasPlaket 30-9-es összesítéssel.


A szerdán megszerzett tizenegygólos előny tükrében bátran kísérletezhetett Szlobodan Nikics a KSI elleni Magyar Kupa nyolcaddöntő pénteki visszavágóján.

Ennek jegyében a Vasas utánpótlásában pallérozódó Hegedűs Ákos, Kedves Benedek és Ragács Benedek is bekerült a meccskeretbe, sőt mindannyian játszottak is.

A találkozó kapcsán elsősorban a jó védekezésünket kell kiemelni, hiszen mindössze három gólt kaptunk, a második félidőben beszálló fiatal kapusunk, Hegedűs Ákos pedig csak egyet, ami igencsak szép mutató az első felnőttmeccsén, főleg, hogy ötméteres-védés is fűződött a nevéhez.

Eközben elöl ismét Zerinváry Lóránd volt leginkább elemében, aki három gólig jutott, de a többiek is megtették a magukét, így végül egy újabb magabiztos, 13-3-as sikerrel zártuk a találkozót. Ezzel pedig bejutottunk a legjobb nyolc csapat közé a Magyar Kupában.

A sajtótájékoztatón is értékes gondolatokat hallhattunk: a vendég vezetőedző Horváth János szerint a Vasasnak a BL-ben lenne a helye, Szlobodan Nikics a Partizán Belgrádhoz hasonlította a KSI-t, Hegedűs Ákos pedig pár éve még labdát szedett, most pedig remekül debütált a felnőtt csapat kapujában.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések