Jenkei Dániel, 2022.10.08. | Vízilabda

Könnyed sikert aratott az A-Híd VasasPlaket a KSI ellen az OB I nyitányán szombat délelőtt.

OB I, 1. forduló
KSI SE-A-Híd VasasPlaket 6-20 (1-7, 3-5, 0-2, 2-6)


Gólszerzőink: Konarik Á. (4), Nagajev I. (4), Mezei T. (3), Bátori B. (2), Randjelovics Sz. (2), Sedlmayer T., Sélley-Rauscher D., Erdélyi B., Zerinváry L., Gábor  L.


Kimondhatjuk bátran, hogy a szezon első OB I-es mérkőzése elérte a célját a mi szempontunkból, és azt a fiatal tehetségekkel felálló KSI vezetőedzője is megköszönte a meccs után, hogy a mieink komolyan vették a találkozót.

Ennek az eredménye 20-6-os siker lett szombat délelőtt a Komjádiban, és a négy negyed során néhány apróbb megingást leszámítva végig látványosan és jól pólózott az A-Híd VasasPlaket.

Szemmel láthatóan senki sem ambicionálta túl a góllövést Vasas-részről, így szinte minden játékosunk be tudott találni az ellenfél kapujába, igazi csapatként működtünk, persze azért eközben meg kell említeni, hogy Konarik és Nagajev négy-négy gólig jutott, Mezei pedig háromszor talált be.

A víz kicsit hideg volt a Komjádiban, de ehhez úgy tűnik, mindenkinek hozzá kell majd szoknia a következő hónapokban, de a meccs ezzel együtt is jól szolgálta a Splitben csütörtökön kezdődő Bajnokok Ligája II. selejtezőkörre való felkészülést.

 


 

"Gratulálok a KSI-nek, egy fiatal csapatról van szó, akik jól játszottak ma. Ugyanez elmondható a saját csapatomról is, leszámítva a harmadik negyedet, ami nem igazán sikerült jól, utána viszont megbeszéltük a dolgokat, és onnantól újra minden rendben volt. A jövő hét nagyon fontos nekünk, csütörtökön már a szerb Sabac ellen folytatjuk a BL-selejtezőket Splitben. Négy meccsünk is lesz, fel fogunk készülni, és meglátjuk, ez mire lesz majd elegendő - mondta el Szlobodan Nikics a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.


Sélley-Rauscher Domonkos pedig a VasasTV-ben értékelt röviden.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések