Jenkei Dániel, 2022.10.02. | Labdarúgás

A már-már szokásosnak mondható forgatókönyv érvényesült a Vasas FC-ZTE meccsen, hiszen a mieink szereztek vezetést, ám a zalaiak egalizáltak, így pontosztozkodás lett a vége.

OTP Bank Liga, 9. forduló
Vasas FC - ZTE FC 1-1 (1-0)


Illovszky Rudolf Stadion, 1770 néző

Vezette: Andó Szabó Sándor (asszisztensek: Márkus Tamás és Berényi Ákos, tartalékjátékvezető: Pillók Ádám)

Vasas FC: Jova - Szivacski, Otigba, Baráth, Silye - Berecz, Pátkai (Hidi, 61.), Vida (Ihrig-F., 77.) - Hinora, Novothny (Radó, 77.), Holender
vezetőedző: Kondás Elemér

ZTE FC: Demjén - Mocsi, Csóka (Bedi, 88.), Kálnoki Kis - Lesjak, Sankovic, Kovács (Szendrei, 60.), Gergényi - Santos (Szalay, 76.), Manzinga (Ikoba, 46.), Németh (Meshack, 46.)
vezetőedző: Ricardo Moniz

Gólszerző: Holender (45.), ill. Lesjak (54.)

Sárga lap: Sankovic (31.), Santos (32.), Lesjak (34.), ill. Géresi (36.), Holender (64.)


A szombati találkozó elején jó volt szembesülni azzal, hogy ismét Berecz Zsombor és Vida Máté zakatol a Vasas-középpályán, régi és szép emlékeket idézett fel az emberben ez a duó.

Hinora pedig a jelenben is széppé tehette volna a találkozót, hiszen hamar betalált, de a videóbíró les miatt közbeszólt. Később pedig ő volt az, aki a találkozó, de talán a forduló helyzetét is kihagyta, így a mai meccset biztosan nem fogja a kedvenceié közé sorolni.

Holender Filip viszont hozta a szokásos gólját, amikor az első félidő legvégén egy szép akció végén megszerezte a vezetést csapatunknak.

Lesjaknak azonban csak kilenc percre volt szüksége, immár a második játékrészből, hogy egalizáljon, utána pedig egészen a lefújásig nyíltsisakos játék zajlott a pályán, talán egy kicsivel több Vasas-helyzettel.

Ám ez utólag teljesen mindegy is, hiszen gól nem esett, így újabb döntetent könyvelhettünk el, Kondás Elemér pedig megszerezte első pontját az NB I-ben Vasas-edzőként.


Hirdetések