Jenkei Dániel, 2022.08.31. | Labdarúgás

Nagy küzdelemben, egy szerencsés találattal vitte el a három pontot a Ferencváros az Illovszky-stadionból.

OTP Bank Liga, 6. forduló
Vasas FC – Ferencvárosi TC 0-1 (0-1)


Illovszky Rudolf Stadion, 4295 néző

Vezette: Andó-Szabó Sándor (asszisztensek: Georgiou Theodoros és Kóbor Péter)

Vasas FC: Jova - Baráth, Otigba, Hidi - Ódor, Márkvárt (Pátkai, 70.), Berecz, Szilágyi (Novothny, 79.), Deutsch (Silye, 70.) - Hinora (Radó, 79.), Holender (Géresi, 70.)
vezetőedző: Kuttor Attila

Ferencvárosi TC: Bogdán - R. Mmaee (Boli, 73.), Knoester, Kovacevic, Botka (Civic, 46.) - Esiti (Besic, 58.), Laidouni, Zachariassen (Marcos, 58.) - Wingo, Traore, Tokmac (Sigér, 87.)
vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov

Gólszerző: Zachariassen (17.)

Sárga lap: Esiti (27.), Bogdán (64.), Knoester (91.), ill. Holender (66.), Berecz (87.)


Több mint négyezer néző gyűlt össze a nyár utolsó estéjén az Illovszky-stadionban, jó hangulat fogadta a csapatokat, de egy Vasas-Fradin ez már-már természetes.

A Vasas-tábor kedvét a 17. percben Zachariaessen rontotta el, aki egy megpattanó lövéssel vette be Jova kapuját. Nem hiányzott a kapott gól csapatunknak, pláne nem ilyen formában...

Egy hasonló találatot, ami végül FTC-játékosról került a zöld-fehérek hálójába, mi is szereztünk egyébként az első félidőben, de azt les miatt érvénytelenítették.

Ahogy mondani szokás, a fordulás után a küzdelem dominált, a vendégeknek megfelelt a 0-1, a mieink pedig nem igazán tudtak komoly helyzetet kialakítani, így aztán nem változott az eredmény.

A Vasas FC hétvégén ismét hazai mérkőzést játszik, ezúttal a Puskás Akadémia ellen.


Hirdetések