Jenkei Dániel, 2022.06.10. | Aerobik-Fitnesz

Lezárult a tavaszi versenyszezon aerobikosainknál, akik eredményesen szerepeltek az elmúlt hetek versenyein.

Mind az eredmények, mind a létszám terén szépen fejlődik aerobik szakosztályunk. A közelmúltban a Magyar Kupa budapesti és nyíradonyi fordulójában is tudott dobogóra állni vasasos egység.

Az első állomáson a Step csapatunk végzett harmadik helyen, Solymosi Lilivel, Turcsányi Hellával, Török Viktóriával, Végh Petrával és Veres Aurórával.
 

 

A második állomáson pedig az UP 4-es triónk (Laki-Lukács Alíz, Laki-Lukács Laura, Vilhelm Lilien) szerzett egy szép bronzérmet.

 

 

A tavaszi versenyszezon pedig az V. USC-kupával zárult, ahol elsősorban a részvétel volt a fontos mindenki számára.

 

Kolozsvári Anna szakosztály-igazgató így nyilatkozott honlapunknak az elmúlt időszakról:

- Büszke vagyok mindenkire, kezd beérni a munka, látszik a fejlődés, egyre magabiztosabbak az egy éve összeállított egységeink. Ezt mutatja, hogy mindkét Magyar Kupa állomáson sikerült dobogós helyezést elérni, de ezen kívül is voltak nagyon szép teljesítmények az igencsak népes mezőnyökben. Jól sikerült a múlt hétvégi barátságos háziverseny is, amelynek az volt a célja, hogy mindenki lehetőséget kapjon a szereplésre versenykörülmények között is. Sokan bemutatkoztak így a legkisebbek közül is, és jó hangulatban tudtak tapasztalatokat gyűjteni a lányok. Mostantól a nyári táborokon lesz a hangsúly, amelyekbe szeretettel várunk mindenkit.

 


Hirdetések