Jenkei Dániel, 2022.05.07. | Vízilabda

Remekelt az A-Híd VasasPlaket a bronzcsata első meccsén, kilenc góllal vertük idegenben a Szolnokot, és jövő szombaton feltehetjük az i-re a pontot a Komjádiban.

OB I, 3. helyért, 1. mérkőzés

Szolnoki Dózsa-AHíd-VasasPlaket 6-15 (1-2, 1-6, 2-5, 2-2)
Szolnok, 250 néző. V: Petik A., Rubos

Szolnok: Bányai – Konarik 2, Angyal, Kovács Gergő, Gbadamassi, Jansik D., Zovic 1. Csere: Gárdonyi (kapus), Teleki 1, Nagy Ádám, Szeghalmi 2, Schmölcz, Milakovic, Pető A.
Edző: Zsivko Gocics

Vasas: B. Mitrovics – Bátori 3, Erdélyi 1, Zerinváry, Bedő, Sedlmayer 2, Drasko Brguljan 2. Csere: Vadovics V. 3, Szatmári 3, Randjelovics 1, Mezei, Sipos Balázs.
Edző: Szlobodan Nikics

Gól – emberelőnyből: 10/4, ill. 11/9
Kipontozódott: Zerinváry (24. p.)


Nagyjából fél negyeden át voltak nyitott kérdések a bronzcsata első mérkőzésén Szolnokon. Ez pedig egyértelműen az A-Híd VasasPlaket dicsérete, amely Brguljan és Bátori bombagóljaival adta meg a találkozó alaphangját.

Az 1-6-ra végződő második periódus pedig szintén önmagáért beszélt, nekünk szinte minden, a Szolnoknak pedig semmi sem sikerült. A stabil védekezés mellett remekül megjátszott fórokat és több extra egyéni teljesítményt is láthattunk ma kéksapkában.

A szezon egyik legfontosabb meccsére végre minden összeállt, és a végén már maximum csak amiatt izgulhattunk, hogy lesz-e közte tíz. Nem lett, de ezt aligha bántuk, hiszen a célt így is maximálisan teljesítettük, jövő szombaton a Komjádiban megszerezhetjük a párharcot lezáró második győzelmünket.

Senkinek ne legyen kétsége: más Szolnokot fogunk látni, mint ma.
 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések