Jenkei Dániel, 2022.03.16. | Vízilabda

Sima vereséget szenvedett az A-Híd VasasPlaket az FTC gárdájától.

OB I, 24. forduló

FTC Telekom-A-Híd VasasPlaket 11-5 (4-1, 1-2, 5-1, 1-1)

Gólszerzőink: Vadovics V. (2), Bátori B. (2), Erdélyi B.


Úgy fogalmaztunk a meccs előtt, hogy a bajnoki rájátszás szemponjából semmiképpen sem szabadna kikapni a Fradi elleni idegenbeli alapszakasz-rangadón.

Nos, ne kerteljünk, ennek a célnak az elérésére egy pillanatig nem volt esély, a mieink igazán rossz napot fogtak ki, az FTC pedig végig dominálva, nagyon simán behúzta a mérkőzést.

Rögtön egy 1-4-es első negyeddel kezdtünk a mi szempontunkból, és bár a folytatásban felvillant egy nagyon halvány reménysugár, a harmadik negyedben minden nyitott kérdés eldőlt.

Elsősorban támadásban hibáztunk rengeteget, különösen emberelőnyben, így a végén még az eredmény kozmetikázása sem jött össze.

A mai vereséggel gyakorlatilag biztosnak tűnik, hogy az alapszakasz negyedik helyén végzünk, és mivel a zöld-fehérek lesznek az elsők, így velük mérkőzünk majd az elődöntőben, méghozzá úgy, hogy a Fradi lesz pontelőnyben.

Egy valamiben bízhatunk, a szerda estinél csak jobb játékot tudunk majd mutatni abban a párharcban.

 

Szlobodan Nikics vezetőedző sem találta könnyen a szavakat a mai meccs után - Ez ma nagyon nem a mi napunk volt. Ilyen játékkal nem lehet meccset nyerni, különösen nem a Fradi ellen. A védekezés még nagyjából elment, a támadásunk és azon belül is fórjátékunk viszont kifejezetten gyenge volt. Nehéz most pozitív dolgokat találni, maximum annyit tudok mondani, hogy láthattuk ezen a meccsen, hogy mit kell másképpen csinálni, ez pedig azért fontos, mert pár hét múlva az elődöntőben folytatódik minden bizonnyal ez a párharc. Addig még sokat kell dolgoznunk.

 


Hirdetések