Jenkei Dániel, 2021.11.24. | Vízilabda

Elképesztő fordulatokat tartogatott a szerda esti OSC-Vasas, a végén mégis mi érezhettük úgy, hogy két pontot a Kondorosi úton hagytunk.

OB I, 9. forduló

OSC-A-Híd VasasPlaket 11-11 (5-2, 1-3, 1-4, 4-2)

Gólszerzőink: Bátori B. (3), Brguljan D. (2), Sedlmayer T., Erdélyi B., Bedő K., Szatmári K., Vadovics V., Randjelovics Sz.


Hol is kezdjük?

Talán ott, hogy a vízilabda minden szépségét (és kevésbé szépségét is) megmutatta a szerda esti OSC-Vasas, és bizony olyan fordulatok voltak a meccsben, hogy rendesen szédültünk a lelátón...

Az mindenképpen a mieinket dicséri, hogy a rémálomszerű, a szempontunkból 2-6-os kezdés után fel tudtak állni. Nem is akárhogy, hiszen zsinórban hétszer (!) találtunk be ezután Lévai Márton kapujába, remekül kihasználva az OSC négyperces büntetését is.

A negyedik negyedre így kényelmes előnnyel mehettünk, majd amikor 3:42-vel a vége előtt Randjelovics góljával már 11-7-re vezettünk, kicsit mindenki hátradőlt.

De hát ez vízilabda...

Az utolsó támadásoknál az OSC őrületet tudott csinálni, kihasználta a fórjait, és a végén a kapust is felhozva kiegyenlítettek 11-11-re.

Összességében joggal mondhatjuk, hogy ott maradt két pont Újbudán, viszont azt is feltétlenül hozzá kell tenni, hogy a meccs nagyrészében remekül játszott Szlobodan Nikics csapata, amely szép jövő előtt áll. Várjuk a folytatást!

 


Hirdetések