Jenkei Dániel, 2021.09.29. | Labdarúgás

A vasárnapi győri vereség után a Nyíregyháza elleni rangadót már behúzta a Vasas FC.

Merkantil Bank Liga, 10. forduló
Vasas FC - Nyíregyháza Spartacus FC 2-0 (1-0)

Illovszky Rudolf Stadion, 988 néző

Vezette: Pintér Csaba (asszisztensek: Király Krisztián és Horváth Zoltán)

VASAS FC: Jova - Szivacski, Otigba, Iyinbor, Silye - Berecz, Pekár (Terbe, 90.), Márkvárt (Hidi M, 54.) - Hinora, Bobál (Feczesin, 62.), Radó (Rétyi, 62.)
vezetőedző: Kuttor Attila

Nyíregyháza Spartacus FC: Fejér - Kilyén, Szokol, Jánvári, Galambos (Márkus, 46.) - Sigér (Nemes, 46.), Paku - Csörgő (Pócsik, 46.), Vass (Szabó, 46.), Gresó - Zamostny (Novák, 80.)
vezetőedző: Szergej Pacaj

Gólszerző: Pekár (8.), Feczesin (83.)

Sárga lap: Sigér (18.), ill. Zamostny (49.), Kilyén (53.), Paku (78.)


A hétközi időpont és a győri vereség valószínűleg együttesen éreztette a hatását a Nyíregyháza elleni hazai rangadón, hiszen ezúttal sem érte el az ezret a nézők száma az Illovszky-stadionban.

Aki viszont kilátogatott, az most egy rangadó-győztes Vasast láthatott a vasárnapival ellentétben, és ehhez Pekár már a 8. percben megadta az alaphangot.

Tény, hogy a második félidő elején felsejlett, hogy esetleg magunkra engedjük a vendégeket, de végül a legjobbkor jött Feczesin gólja, Hidi M. remek előkészítése után, és innentől már tényleg zsebben volt a három pont.

Az a három pont, amivel a szabolcsiakat rögtön meg is előzte Kuttor Attila csapata, amely a harmadik helyen várhatja a hétvégi, békéscsabai folytatást.


Hirdetések