Jenkei Dániel, 2021.09.08. | Vízilabda

Egyátalán nem adták könnyen, de megszerezte az OB I nyitányán a három pontot az A-Híd VasasPlaket Pécsett.

OB I., 1. forduló

PVSK-MECSEK FÜSZÉRT–A-HÍD VASASPLAKET 6–9 (2–1, 0–3, 2–3, 2–2)
Pécs, 400 néző. Vezette: Marjai, Füzesi.

PVSK: Józsa – Kolozsi 2, Csorba 1, Reisz, Keresztúri 2, Gál D. 1, Csacsovszky A. Csere: Némethy, Kókai Sz., Almási, Aranyi A., Lihotzky, Kőszegi. Vezetőedző: Török Viktor

VASAS: Mitrovics B. – Szatmári, Bátori 1, Randjelovics 3, Bedő 1, Drasko Brguljan, Sedlmayer 1. Csere: Simon R., Mezei 2, Erdélyi, Zerinváry 1. Vezetőedző: Vad Lajos

Gól – emberelőnyből: 11/1, ill. 11/3.
Gól – ötméteresből: 1/0, ill. –.

Kipontozódott: Reisz (27. p.), Lihotzky (29. p.), Erdélyi (31. p.)


Nehézkesen indult számunkra a 2021/22-es szezon Pécsett.

Az igen kellemetlen stílusban játszó hazaiak az első negyed után vezettek is, aztán a nagyszünetre sikerült helyes mederbe terelni a dolgokat.

A harmadik negyed végén és a záró felvonásán elején megvolt az esély arra is, hogy jobban szétnyissuk a találkozót, de ez végül a kimaradt helyezeteink és a sok kontraítélet miatt nem tudott megvalósulni.

A végén Mezei Tamás állította be a 6-9-es végeredményt.


Vezetőedzőnk, Vad Lajos pedig így nyilatkozott nekünk a mérkőzés után:

- A lényeg, hogy megvan a három pont. Extra elvárásaim most még nem lehettek, szép fokozatosan kell majd javulnunk. Ezek a meccsek még nem a szép játékról szólnak, de az azért látszott, hogy amikor nagyon kellett, akkor odafigyelve és taktikusan játszottak a játékosaim. Megyünk tovább, és Egerben is szeretnénk győzni. 


Hirdetések