B.V., 2021.08.18. | Kézilabda

Pénteken és szombaton négycsapatos felkészülési tornán vesz részt az NB I-re készülő női kézilabdacsapatunk. A váci Dunakanyar-kupán a házigazda mellett az MTK Budapest és a szlovák Mihalovce vesz részt.

A két felkészülési meccsen (Békéscsaba, Dunaújváros) már túl van az élvonalba feljutott női kézilabdacsapatunk, a héten pedig újabb két találkozó vár rá. A váci Dunakanyar-kupa keretében a pénteki elődöntőben az MTK Budapesttel találkozik, szombaton pedig a döntőben vagy a 3. helyért zajló mérkőzésen folytatja Penszki Gergely együttese.

Menetrend:

Augusztus 20. (péntek)
15.00: MTK Budapest-Vasas SC
17.00: Váci NKSE-IUVENTA Michalovce (szlovák)

Augusztus 21. (szombat)
15.00: 3. helyért
17.00: döntő

 

Szurkolói információk:
A Dunakanyar-kupára 1000 forintos egységáron lehet napijegyet vásárolni, amely az adott napon két mérkőzés megtekintésére ad lehetőséget. A hatályos szabályok szerint, a mérkőzéseken nézőként csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a sportrendezvény szervezőjének a feladata. A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorát személyazonosító igazolványával kell igazolnia. A beléptetés minden esetben azzal kezdődik majd, hogy a személyzet ellenőrzi, van-e szurkolóknál védettségi kártya, valamint személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány. Ezek együttes megléte szükséges a belépéshez.

Hirdetések