Jenkei Dániel, 2021.08.03. | Klub

A Vasas család is nagyon várta a Tokióból hazatérő háromszoros olimpiai bajnok klasszisunkat a Liszt Ferenc Repülőtéren. Isten hozott, Szilágyi Áron!

13 óra 11 perckor lépett ki a Liszt Ferenc Repülőtér érkezési termináljába Szilágyi Áron, utolsóként a magyar vívóküldöttség tagjai közül, ahogy egy immár háromszoros olimpiai bajnoknak dukál. Persze előtte nagy örömmel láttuk a többieket, különösen Katona Renit, aki igazán mosolygósan tért haza élete első olimpiájáról.

Ahogy várható volt, óriási sajtóérdeklődés, no meg egy szép nagy vasasos molinó fogadta Áront, amelyen a londoni, riói és a tokiói aranyérmes aranyérmes portréja is szerepelt a köszönet szavai mellett.
 


Ott volt a piros-kék fogadóbizottságban Markovits László klubelnök és Polgár-Veres Árpád sportszakmai elnökhelyettes, Bolyó Judit, a Vasas Pasaréti Sportcentrum vezetője, no és persze Szász-Kovács Emese, vívószakosztályunk társelnöke, így aztán stílusosan vasasos vívó olimpiai bajnok várt vasasos vívó olimpiai bajnokot.

Áron annyit mondott nekünk miközben sietett a sajtótájékoztatóra, hogy ezek a reptéri érkezések mindig különlegesek, de az első alkalmat, a londoni aranyérme utáni fogadtatást semmi sem tudja felülmúlni.

Annak pedig azért örültünk, hogy még mielőtt elkezdődött a sajtótájékoztató, lehetősége nyílt arra, hogy a feleségét, Bettit is átölelje.

 

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések