B.V., 2021.07.27. | Kézilabda

Elkezdjük új játékosaink bemutatását: az NB I-ben szereplő csapatunkat erősíti a következő évadban a kapus Gercsó Nóra és a balszélső Oláh Kyra.

Nyolc új játékossal erősödik a 2021/22-es évadra az NB I-re készülő női kézilabdacsapatunk kerete. Elsőként a Siófokról érkező, legutóbb az NB I-től búcsúzott Boglári Akadémai-SZISE csapatában védő kapust, Gercsó Nórát kérdeztük.

„Ismertem az edzői stábot, a kapusedzővel, Bakos Istvánnal dolgoztam már, és úgy érzem, az ő segítségével még sokat fejlődhetek. Ismerem már a mezőnyt, ezért remélem, tudok segíteni a lányoknak, a célom, hogy a kapuból nyugodtságot és stabilitást adjak nekik.”

 

 

Az NB I/B-ben tavaly még a rivális Pénzügyőr csapatában játszó balszélső, Oláh Kyra is a Sterbinszky-csarnokba tette át a székhelyét, és alig várja, hogy bemutatkozhasson az élvonalban.  

„Természetesen az NB I-es szereplés lehetősége nagyon vonzó volt. Régóta szerettem volna kipróbálni magamat a legjobbak között. A következő szezonnal kapcsolatban nagyon bizakodó vagyok, profi szakemberekkel dolgozhatok együtt. A célom, hogy tovább fejlődjek és meghatározó játékosa legyek a csapatnak.”

 

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések