B.V., 2021.06.09. | Röplabda

Az országos döntőben a kulcspillanatokból jól jött ki, így bronzérmet ünnepelhetett U19-es röplabdacsapatunk.

Nehéz szezon végén került az országos döntőbe U19-es lány röplabdacsapatunk, amely a csoportból másodikként továbbjutva a keresztjátékban a RÖAK Kaposvár együttesét 0:2-ről legyőzve jutott a négy közé.

Az elődöntőben az UTE jobbnak bizonyult (0:3), a bronzmérkőzésen viszont a Gödöllő felett aratott 3:1-es sikerüknek köszönhetően ismét a mieink örülhettek.

„Jó helyzetbe kerültünk a csoportkör után, a keresztjátékban csoportmásodikként a harmadik helyezett Kaposvárral találkoztunk – kezdte értékelését az U21-es csapatot is irányító Halász Márta. – A folytatásban a görcsös akarás miatt sok volt a hiba nehezen sikerült átlépnünk a saját árnyékunkat, de hatalmas küzdéssel végül összejött a négy közé jutás. Utána még aznap délután az UTE érvényesítette a papírformát az elődöntőben. A harmadik helyért a Gödöllő ellen egészen más meccset játszottunk, mint a csoportkörben, nehezebb volt, de a harmadik szettől kezdve magabiztosabban játszva meglett a bronzérem. Nagyon örülünk ennek az eredménynek, ha valaki ezt az eredményt ajánlja nekem a döntő előtt, gondolkodás nélkül aláírtam volna.”

Az U19-es röplabdabajnokság végeredménye:
1. Linamar-BRSE
2. UTE
3. Vasas SC
4. Gödöllő
5. MTK Budapest
6. RÖAK Kaposvár

 


Hirdetések