Jenkei Dániel, 2021.05.08. | Vízilabda

Csapatkapitányunkkal értékeltük az A-Híd VasasPlaket 2020/21-es szezonját a VasasTV-ben


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Bátori Bencével még az utolsó bajnoki forduló előtti edzésen beszélgettünk a Komjádiban. Akkor már hetek óta biztos volt, hogy csapatunk az ötödik helyen zárja az OB I-es bajnokságot.

Ahogy Bence elmondta, ez mindannyiuk számára egy csalódás, a szezon vége nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, de ezt már le kell nyelniük.

A négybe jutást egyébként szerinte nem a BVSC elleni utolsó meccsen veszítették el, hanem az UVSE és a Honvéd elleni korábbi vereségek miatt.

 


 

Mélypontként, borzasztó élményként élte meg azt is, amikor a sokadik covid-hullámtól megtizedelve, hét-nyolc játékossal voltak kénytelenek tévés meccseket játszani a Fradi és a Szolnok ellen.

A tavaly szeptemberi Magyar Kupa-végjáték viszont mindannyiuk számára egy nagyon jó emlék marad, hiszen bronzérmet nyertek, ráadásul teltház előtt játszhattak a Margitszigeten, igazi pólóhangulatban.

Azt pedig, hogy milyen jó társaság volt az idei, az utolsó, már tétnélküli bajnoki meccsek is megmutatták, például a Debrecen elleni 19-1-es siker. Tudható volt ekkor már, hogy a csapat egy része távozik, de mégis mindenki igazi sportemberként, teljes erővel és motivációval küzdött a Vasas sikeréért.
 


A covid miatt egyébként nagyon kevés időt tudtak együtt tölteni a medencén kívül, pedig erre nagy szükség lett volna, hiszen sok különböző helyről érkeztek a Vasasba, de a járvány alatt még egy kávét sem lehetett meginni edzés után.

Végül a következő szezonról is szót ejtett kapitányunk, aki szerint jövőre is nagyon erős Vasast láthatunk majd, sok helyről jönnek megint az újak, így csapatépítés fontos lesz, de ebben Vad Lajos mindig is jó volt. Azt pedig különösen várja, hogy végre Vasas-szurkolók előtt játszhassanak.


Hirdetések