B.V., 2021.05.06. | Kézilabda

Fontos bajnoki mérkőzés vár pénteken női kézilabdacsapatunkra, amely az Orosháza ellen újabb lépést tehet a kitűzött célja felé az NB I/B Keleti csoportjában, immár nézők előtt.

Három nappal a dunaújvárosi Ligakupa-elődöntő után ezúttal bajnoki mérkőzésen lép pályára az NB I/B Keleti csoportjában első helyen álló kézilabdacsapatunk. A pillanatnyilag hatodik Oxxo Energy Orosházi NKC együttese érkezik a Stebinszky-csarnokba, a találkozó előtt beállósunkat, Hadnagy Fannit kérdeztük.

„Sűrű a programunk, de az edzői stáb megfelelően felkészít erre bennünket, a regenerálódásra nagyobb figyelmet fordítunk. Ez azért is fontos, mert sokkal nagyobb terhelést kaptak tavasszal azok a játékosok, akik tartották a frontot, miközben többen hiányoztunk. Láttuk, hogy az Orosháza szoros meccseket játszott az utóbbi időben, de elsősorban magunkra koncentrálunk. Megvan a motiváció és a kitűzött cél, ráadásul már közeledünk a véghez, kezd mindenkiben realizálódni, hogy miért is küzdünk.”

 

 

A péntek 17 órakor kezdődő Vasas-Orosháza NB I/B-s bajnoki mérkőzésre csak védettséget igazoló plasztikkártya és fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehet belépni. Ezek meglétét a Sterbinszky-csarnok bejáratánál a biztonsági szolgálat ellenőrzi. Mivel a beléptetési folyamat emiatt kicsit hosszabbá válik, így érdemes időben érkezni. (Kapunyitás: 16 órától).
A csarnok bejárata előtt való várakozás során kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata és a távolságtartás. A mérkőzésre a jegyek a csarnokon belül válthatóak meg (felnőtt: 1 500 Ft, diák/nyugdíjas: 1 000 Ft, Vasas-függő: 700 Ft) A pénteki mérkőzésen maximálisan 500 főt tudunk fogadni. (Élő közvetítés: https://www.youtube.com/watch?v=QZxoF9hlJis)
A Fáy utcai sporttelep területén a maszkviselés mindenki számára kötelező, a csarnokon belül és a rendezvény ideje alatt pedig erősen ajánlott. Emellett a csarnokban elhelyezett kézfertőtlenítők használata is fontos és ajánlott mindenki számára. Ezt a kihelyezett figyelmeztető-táblákkal is próbáljuk majd hangsúlyozni.
A mérkőzés ideje alatt a büfé üzemel a csarnokon belül.
Azt kérjük továbbá a kilátogatóktól, hogy a mérkőzés lefújását követően mindenki a lehető leghamarabb hagyja el a létesítményt, és ne alakuljon ki csoportosulás a sporttelepen belül!
A fenti szabályok lesznek érvényesek a szezonból hátralévő hazai Ligakupa-mérkőzésre, valamint NB II-es csapatunk hazai találkozóira is.

Hirdetések