Jenkei Dániel, 2021.05.03. | Vízilabda

Jár a kalapemelés! Vasárnap a Vasas ifi, serdülő és gyermekcsapata is megverte másodszor a Honvédot, így készülhetnek a Final 8 küzdelmeire.

Országos Ifjúsági Bajnokság, legjobb nyolcba jutásért:

Honvéd-Vasas SC 11-12 (0-4, 5-3, 5-3, 1-2)

Gólszerzőink: Magyar Bence (3), Fótos Tamás (3), Szeibert Barnabás (2), Sipos Balázs (2), Dávid Zoltán, Práczky Balázs

A párharc végeredménye: 2-0 a Vasas javára

Plézer János, vezetőedző: - 5-0-ra elhúztunk az elején, de azért ez nem volt reális, a Honvéd most is nagyon megnehezítette a dolgunkat. Kicsit érezhető volt, hogy rajtunk nagyobb a nyomás, de a végén helyén volt a szívünk és nagyon örülök, hogy bejutottunk a legjobb nyolc közé. Ott már bármi lehet, egy meccsen dől majd el minden, mi pedig nagyon bele fogunk állni, már csak azért is, mert sokaknak ez lesz az utolsó fellépése vasasos színekben.


Az ifjúsági korosztály nyolcas döntőjét május 28. és 30. között rendezik.


Országos Serdülő Bajnokság, legjobb nyolcba jutásért:

Honvéd-Vasas SC 9-11 (2-1, 2-3, 3-4, 2-3)

Gólszerzőink: Peőcz Ádám (3), Tasi Dominik (3), Kedves Benedek (3), Kósi Kelly, Fehér Gergely

A párharc végeredménye: 2-0 a Vasas javára

Homonnai Dániel: - Kaotikus meccs volt, ami elsőre döntetlenre végződött, aztán kiderült, hogy az utolsó négy percben egy Honvéd-játékos a kipontozódása ellenére a vízben volt, így ezt a részt újra kellett játszanunk, és végül sikerült nyernünk. Tehát mondhatom, hogy ezt most nekünk négy és fél negyed alatt kellett megnyerni. Mostantól van szűk három hetünk a nyolcas döntőig, a következő két hétben a fizikai felkészülésen lesz a hangsúly, majd jöhet a finomhangolás.


A serdülő korosztály nyolcas döntőjét május 21. és 23. között rendezik.


Országos Gyermek Bajnokság, legjobb nyolcba jutásért:

Honvéd-Vasas SC 9-10 (1-1, 2-3, 2-3, 4-3)

Gólszerzőink: Básity Milán (3), Bebők Bence (2), Deák Levente, Tóth Marint Zétény, Haupert Gergő, Vadas Dániel, Ihász Patrik

A párharc végeredménye: 2-0 a Vasas javára

Kovács Róbert, vezetőedző: - Nagyon meglátszott mindkét meccsen, hogy a Honvédnak nincs vesztenivalója, ezzel szemben mi sok görccsel játszottunk. Csapatként nyertünk, de a végén azért kellettek egyéni villanások is, hogy így alakuljon. Elismerésem a Honvédnak is, hiszen nagyon nagy csatára késztettek minket, és hiszem, hogy ezek a magas hőfokú meccsek szolgálják a legjobban a gyerekek fejlődését. Mostantól abszolút a nyolcas döntőn van a hangsúly, izgatottan várjuk!


A gyermekkorosztály nyolcas döntőjét május 14. és 16. között rendezik.


Hirdetések