B.V., 2021.05.01. | Kézilabda

Vasárnap délelőtt újabb bajnoki mérkőzés vár női kézilabdacsapatunkra az NB I/B-ben, a Pénzügyőr otthonába látogatnak a lányok. Átlövőnket, Szilovics Fannit kérdeztük a találkozó előtt.

Szerda este még a VS Dunakeszi vendégeként aratott magabiztos győzelmet női kézilabdacsapatunk, vasárnap 11 órakor pedig már a Pénzügyőr SE együttese lesz az ellenfél. Az aktuális riválissal az őszi bajnoki mellett a Magyar-kupában és a Ligakupában is találkoztak a mieink, valamennyi összecsapás Vasas-győzelmet hozott. Balátlövőnk, Szilovics Fanni azonban ennek tudatában is nehéz hatvan percre számít.

„Az elmúlt néhány fordulóban nagyon jó formában játszott a Pénzügyőr, ezért biztosan nem lesz könnyű dolgunk. Ahogyan az összes eddigi meccsünk előtt, alaposan kielemeztük az ellenfelet, fontos találkozó lesz, hiszen egy vasárnapi győzelemmel újabb lépéssel közelebb kerülnénk a céljainkhoz. A szezonban korábban eddig lejátszott meccsekből nem indulnék ki, hiszen voltak hiányzóik és mi sem tudtunk minden alkalommal a legjobb összeállításunkban szerepelni. Ez biztosan egy új mérkőzés lesz.”

 

 

Szilovics több csapattársával együtt a múlt szombati, Eszterházy SC elleni bajnokin lépett pályára először hosszabb kihagyása után.

„El sem tudom mondani, milyen jó volt visszatérni. Természetesen fokozatosan kapunk lehetőséget, nem szeretnénk elkapkodni semmit, de már annak is nagyon örülünk, hogy ismét együtt lehetünk a lányokkal.”

A vasárnapi, zárt kapus mérkőzést a Youtube-on élőben közvetítik.


Hirdetések