Jenkei Dániel, 2021.04.28. | Röplabda

Izgalmas szakaszba érkezett U19-es és U21-es csapatunk számára is az utánpótlás-bajnokság, most a márciusi hónapra tekintünk vissza.

2021. március 6-án játszotta az U19-es csapat a középszakasz visszavágóját a Folyondár utcában. Nagy volt a bizonyítási vágy a lányokban, mert az előző fordulóban elég hullámzó volt a teljesítményünk.

A célunk az volt, hogy csökkentsük a ki nem kényszerített hibáinkat, stabilizáljuk a nyitásfogadásból támadást. Mindkét mérkőzést nagy fölénnyel, stabil játékkal nyertük. Határozott támadás befejezések, jó nyitásfogadás és végre a kevesebb ki nem kényszerített hiba jellemezte a játékunkat. Nagyon örülök, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni.” – értékelte Halász Márta vezetőedző a BVSC és a Jászberény elleni magabiztos sikereket.


Vasas SC - BVSC 3-0 (7, 17, 21)

Vasas SC - Jászberény 3-0 (16, 23, 15)


A hónap végén, március 27-én U21 „A” juniorcsapatunk szintén otthoni környezetben játszotta a középszakasz visszavágóját.

A csoportunkban Budaörs csapata ellen készültünk elsősorban, mert a fiatal NB-I-es csapatukból sok játékos is pályára lépett, és korábban idegenben nem sikerült megszorítanunk őket.

Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, sok hullámvölggyel. A Budaörsből hiányzott az első feladó, mi pedig egy nagyon fiatal csapattal álltunk fel. Végre úgy küzdöttünk, ahogy eddig soha. Nem volt elveszett labda, minden pontért triplán megdolgoztunk, de végül, ha kis különbséggel is, a Budaörs nyert. Ilyen mérkőzések kellettek volna eddig is, hogy lehessen összeszokni, fejlődni. A második meccsünket a DVTK ellen játszottuk. Itt már minden játékos kapott játéklehetőséget. Magabiztosan nyertünk, minden játékelemben felülmúltuk a Diósgyőrt. A csoportunkból a Budaörs jutott automatikusan a döntőbe, de a csoport másodikként lehetőségünk lesz még egy kvalifikáló kört játszani a junior döntőbe kerülésért.” – összegzett Halász Márta.


Vasas SC - BDSE 1-3 (19, -20, 24, 25)

Vasas SC - DVTK 3-0 (9, 11, 11)


Hirdetések