Jenkei Dániel, 2021.04.26. | Vízilabda

Mindhárom korosztályos csapatunk legyőzte a Honvédot a Final 8-ba kerüléséért vívott párharc első meccsén a Komjádiban.

Országos Ifjúsági Bajnokság

A legjobb nyolc közé jutásért, I. mérkőzés

Vasas SC-Budapesti Honvéd 8-6 (2-1, 1-2, 13, 4-0)

Gólszerzőink: Szeibert Barnabás (2), Fótos Tamás (2), Magyar Bence, Sipos Balázs, Fazekas Donát, Práczky Balázs
 

Plézer János, vezetőedző: - Jól ismerem a kollégámat, biztos voltam benne hogy nehéz meccs lesz, de még annál is nehezebb lett, mint amire gondoltam. Három negyedig nem úgy alakult az egész, ahogy elterveztük, csak az utolsó játékrészben láttam a megfelelő tüzet és a bátorságot a csapatomon. Az, hogy a végén tudtunk fordítani, a párharc és magunk miatt is fontos volt. Az biztos, hogy vasárnap a Honvéd sebzett vadként jön majd nekünk, de mindent meg fogunk tenni, hogy idegenben is nyerjünk.


Országos Serdülő Bajnokság

A legjobb nyolc közé jutásért, I. mérkőzés

Vasas SC-Budapesti Honvéd 10-6 (3-1, 2-1, 2-1, 3-3)

Gólszerzőink: Peőcz Ádám (3), Ragács Benedek (3), Szűcs Lajos Levente (2), Fehér Gergely, Herczeg Gergő
 

Homonnai Dániel, vezetőedző: - A védekezésünk rendben volt, ezt mutatja a kapott gólok száma is. Támadásban voltak olyan dolgok, amiken bosszankodhatnék, hiszen rengeteg helyzetet kihagytunk, de most már nem foglalkozunk ezzel, hanem készülünk az előttünk álló feladatokra. Első körben vasárnap szeretnénk egy még magabiztosabb győzelemmel bejutni a nyolc közé.


Országos Gyermek Bajnokság

A legjobb nyolc közé jutásért, I. mérkőzés

Vasas SC-Budapesti Honvéd 10-9 (2-3, 2-2, 3-1, 3-3)

Gólszerzőink: Pleva János (3), Tóth Martin Zétény (3), Básity Milán (2), Bebők Bence, Szemler Bogdán Zalán, Ihász Patrik

 

Kovács Róbert, vezetőedző: - Pont annyival nyertünk, mint amennyivel egy ilyen ki-ki meccset meg kell nyerni. Ettől függetlenül a mutatott játék nem volt az igazi, pontatlanul, álmoskásan játszottunk, sok volt a figyelmetlenség. Viszont ezzel együtt is meg tudtuk nyerni a végén a meccset, amiért jár a dicséret a csapatnak. Leszűrjük a tanulságokat és szeretnénk vasárnap lezárni a párharcot egy újabb győzelemmel.


 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések