Jenkei Dániel, 2021.04.19. | Vízilabda

A középszakasz utolsó fordulójáig kellett várni arra, hogy mindhárom csapatunk egyszerre nyerjen. De minden jó, ha a vége jó! Körvonalazódik a folytatás is, a Honvéd ellen kell majd megküzdenie mindhárom korosztálynak a legjobb nyolcba kerülésért.

Az egri meccsekkel lezárult a középszakasz számunkra, és máris nagy számolgatás kezdődött.

Úgy tűnik ez alapján, hogy a mieinkre (valamennyi korosztályra) egy Honvéd elleni, két nyert meccsig tartó sorozat vár. a folytatásban.

Ennek első felvonására pedig most vasárnap (április 25-én) kerül sor a Komjádiban.

A párharc győztesei bejutnak a háromnapos tornára, a Final 8-ba, ahol a középszakasz során elért helyezésük alapján kapnak majd ellenfelet.


Országos Ifjúsági Bajnokság, középszakasz 7. forduló

Tigra-ZF Eger-Vasas SC 9-12 (2-2, 4-3, 2-5, 1-2)

Gólszerzőink: Sipos Balázs (5), Fótos Tamás (2), Práczky Balázs (2), Magyar Bence, Dávid Zoltán, Fazekas Donát


Plézer János, vezetőedző: - Hat vereség után szerettük volna jó érzésekkel zárni a középszakaszt. Örülök, hogy ez sikerült, egy jó erőkből álló Egert tudtunk megverni, elsősorban a jó harmadik negyedünkkel. Mostantól minden erőnkkel a Honvéd ellen készülünk, nem lesz könnyű, de egyértelmű célunk a legjobb nyolcba jutás.


Országos Serdülő Bajnokság, középszakasz 7. forduló

Tigra-ZF Eger-Vasas SC 7-16 (0-3, 5-3, 1-6, 1-4)

Gólszerzőink: Herczeg Gergő (5), Peőcz Ádám (3), Szűcs Lajos Levente (2), Kedves Benedek (2), Fehér Gergely, Tasi Dominik, Varga Bálint, Thuróczy Márton


Homonnai Dániel, vezetőedző: - Már múlt héten is azt nyilatkoztam, hogy kezdünk kijönni a gödörből, és nagyon tetszett az is, amit Egerben láttam. Január óta dolgozunk ezen, most is egy remek dinamikájú meccset játszottunk, és még akkor sem bizonytalanodtunk el, amikor az ellenfél kiegyenlített. Jó volt a helyzetkihasználásunk, emellé pedig stabil védekezés és kapusteljesítmény társult. Most jönnek az igazán fontos meccsek, bízom benne, hogy akkor leszünk a legjobb formában, amikor erre a legnagyobb szükség lesz.


Országos Gyermek Bajnokság, középszakasz 7. forduló

Tigra-ZF Eger-Vasas SC 6-13 (3-3, 0-1, 1-5, 2-4)

Gólszerzőink: Básity Milán (6), Pleva János (2), Tóth Martin Zétény (2), Bebők Bence (2), Aggod Péter


Kovács Róbert, vezetőedző: - Tovább folytattuk jó szériánkat, az elején remekül védekeztünk és türelmesek maradtunk, utána pedig elöl is elkezdtek jönni a gólok. Mindenkivel nagyon elégedett vagyok, de ki kell külön emelnem ismét a kapusunkat, Deák Leventét, aki a meccs elején tartotta a csapatot, Básity Milán a góljaival szétnyitotta a találkozót, Bebők Bence pedig óriási mezőnymunkát végzett. Jön a Honvéd, mi pedig szeretnénk bejutni ellenük a Final 8-ba.


Hirdetések