Jenkei Dániel, 2021.04.17. | Vízilabda

Mindössze három gólt kapott idegenben az A-Híd VasasPlaket.

OB I, 28. forduló

Pannergy Miskolc-A-Híd VasasPlaket 3-9 (1-3, 1-0, 0-3, 1-3)

Gólszerzőink: Bátori B. (3), Bedő K. (2), Szatmári K., Vadovics V., Bóbis B., Randjelovics Sz.


Bátori Bence góljai adták meg az első negyedben az alaphangot Miskolcon a mérkőzésnek, hármat is láthattunk ebből a műfajból az első negyed során.

A mieink szemmel láthatóan a kellő akarással szálltak a vízbe, függetlenül attól, hogy igazán komoly tétje már nincs az utolsó három meccsünknek, hiszen biztosan ötödik helyen végzünk.

Az említett akarás a meccs nagyobb részében eredményességgel is párosult, leszámítva a második negyedet, amikor képtelenek voltunk a hazai kapuba találni.

Egyébként a kilenc lőtt gól mellett sok helyzet is kimaradt, a három kapott találat viszont mindenképpen megsüvegelendő,  jó kapusteljesítmény párosult jó védekezéssel.

Folytatás tizenegy nap múlva Szentesen!
 

Vad Lajos vezetőedző így értékelt honlapunknak a találkozó után: - Hármat kapni bárki ellen, főleg idegenben, szép teljesítmény. A védekezésünk továbbra is jól működik, ismét támadásban voltak megakadások inkább, hiszen a kilenc lőtt gól mellett legalább ennyi nagy helyzetet is kihagytunk. Összességében azonban nem lehetek elégedetlen, jó eredményt értünk el ma Miskolcon.


Hirdetések