B.V., 2021.04.17. | Kézilabda

A szezon eddigi legnagyobb különbségű győzelmét aratta női kézilabdacsapatunk hazai pályán a Tempo KSE ellen, így továbbra is százszázalékosan vezet az NB I/B-ben.

NB I/B Keleti csoport, 22. forduló

Vasas SC-Tempo KSE 44-18 (21-6)

Vasas SC: Kurucz A. (kapus), Imrei R. 4, Nagy Zs. 3, Speth E. 5, Cifra A. 1, Pénzes L. 6, Ivanics D. 6. Cserék: Vereszky N. (kapus), Kovács N. 5, Takács F. 5, Bernáth L. 3, Sárkány P. 3, Bréda L. 2, Bréda B. 1. Edző: Penszki Gergely.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc
Hétméteresek: 5/5, ill. 2/2


Majdnem két hónap után játszott újra bajnoki mérkőzést hazai pályán női kézilabdacsapatunk. A szombati Tempo KSE elleni találkozón azonban természetesen így is otthon érezték magukat a lányok a Sterbinszky-csarnokban.

 

 

Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy szűk tíz perc alatt hatgólos előnyt építettek ki (8-2), érkezett is vendégek első időkérése. Ez azonban nem fordított a játék képén, a folytatásban is a mieink domináltak, a védekezés feszes volt, elöl pedig általában pontosak voltak a befejezések – ez eredményezte azt, hogy a szünetben már tizenöt gólos különbséget mutatott az eredményjelző (21-6).

A folytatásban tovább nőtt a különbség, a mérkőzés utolsó harmadában pedig a fiatal játékosaink is pályára léptek, és bizonyítottak. A huszonhat gólos, 44-18-as győzelem – amely a szezon eddigi legnagyobb különbségű sikere – azt jelenti, hogy tizenöt forduló után is százszázalékos a csapat az NB I/B Keleti csoportjában.

 

 

Vezetőedzőnk, Penszki Gergely így látta a mérkőzést: „Volt bennünk egy kis tüske a januári Ligakupa-mérkőzés miatt, az akkor nem úgy sikerült, ahogyan elterveztük. Maximálisan felkészültünk az ellenfélből, azt gondolom, az eredmény is ezt mutatja.”

Legközelebb egy hét múlva, szombaton lép pályára az együttesünk, ismét hazai pályán az NB I/B-ben. Akkor az ellenfél a második helyezett, nagy rivális egri Eszerházy SC csapata lesz.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések