Jenkei Dániel, 2021.04.15. | Röplabda

Vissza kell mennie a bronzéremért Kaposvárra a Vasas Óbudának, miután ma a Folyondár utcában sima vereséget szenvedett a somogyiaktól a párharc negyedik meccsén.

Női Extraliga, a 3. helyért, 4. mérkőzés:
Vasas Óbuda – 1. MCM-Diamant Kaposvár 0:3 (–22, –19, –16)

Folyondár utca. Vezette: Bátkai-Katona, Halász T.

Vasas: Zernovic 7, Kalicanin 6, Gamma 13, Török K. 6, Strunjak, Fábián 2. Csere: Juhár, Mihály (liberó), Kiss G. 1, Caliskan, Windisch, Giota 8, Takács D. 1. Vezetőedző: Jakub Gluszak.

Kaposvár: Király-Tálas 3, Matics 10, Bodovics 5, Helics 18, Kliszura 13, Kump 7. Csere: Szpin (liberó), Szedmák. Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics.


Vasas-szempontból nem érdemes sokáig elemezgetni a csütörtök esti találkozót: tény, hogy a legutóbbi két győztes meccs után remek sansznak tűnt, hogy a Folyondár utcában szerezzük meg az Extraliga idei szezonjának bronzérmét.

Az is tény, hogy ma olyan formát mutatott a Vasas Óbuda, amellyel erre szinte semmi esélye nem volt, és a vendégek három viszonylag simán megnyert játszmával mentették 2-2-re a párharcot.

És az is egyértelmű, hogy mostantól előre kell nézni, hiszen vasárnap este már Kaposváron találkozik újra, és immár a szezonban biztosan utoljára egymással a két csapat. 

Ott végérvényesen eldől a harmadik hely sorsa, mi pedig bízunk egy újabb fordulatban...


Hirdetések