Jenkei Dániel, 2021.04.14. | Vízilabda

Sokáig vezetett, de végül két góllal alulmaradt az A-Híd VasasPlaket a veretlen Szolnok ellen az OB I-ben.

OB I, 27. forduló

A-Híd VasasPlaket-Szolnoki Dózsa 9-11 (3-1, 2-3, 3-5, 1-2)

Gólszerzőink: Randjelovics Sz. (3), Bátori B., Bedő K., Szatmári K., Bóbis B., Vadovics V., Simon H.


Már rögtön az első negyedben láttuk, hogy ez most más lesz, mint a BVSC ellen: Randjelovics, majd Bátori is villant fórból, így hamar 2-0-ra vezettünk a bivalyerős Szolnok ellen.

A mieink szemmel láthatóan felvették a kesztyűt, és a nagyszünetben 5-4 állt a táblán. Randjelovics pedig olyan gólt ejtett Nagy Viktornak, amit még sokszor vissza fogunk nézni...

Az első fordulópont a harmadik negyed végén jött el, akkor megtorpantunk, és volt közben néhány vitatható játékvezetői ítélet is, többek között Drasko Brguljan végleg cserés kiállítása, ezt pedig együtt szemmel láthatóan nem bírta el a csapatunk.

Hiába próbálta Vad Lajos arra biztatni az övéit, hogy csak előre tekintsenek, 7-5-ös Vasas-vezetés után a Szolnok zsinórban négyszer villant, így az utolsó negyedet már ők várták előnyben.

Tegyük hozzá, még a végjátékban is bőven volt esélyünk legalább az egyenlítésre, de kimaradtak a fontos előnyök, így a kapuban bravúrokat halmozó Mitrovics teljesítménye is kevésnek bizonyult a pontszerzéshez.

A Szolnok végül 11-9-re győzött, de a mai produkcióra büszke lehet minden Vasas-játékos, még akkor is, ha ezzel a vereséggel gyakorlatilag végleg eldőlt, hogy nem fogunk bejutni a legjobb négy közé a bajnokságban.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések