Jenkei Dániel, 2021.04.12. | Vízilabda

Egy győzelemmel és két vereséggel zártuk a Fradi elleni népligeti túrát. Jövünk az értékelésekkel.

Országos Ifjúsági Bajnokság, középszakasz 6. forduló

FTC-Vasas SC 10-6 (2-1, 3-1, 4-1, 1-3)

Gólszerzőink: Dávid Zoltán (2), Szeibert Barnabás, Sipos Balázs, Szilágyi Erik, Práczky Balázs


Plézer János, vezetőedző: - Úgy érzem, nem kapta könnyen a Fradi a három pontot. Készültünk sokat a meccsre, próbáltunk keményen beleállni, jelen pillanatban ekkora ellenállásra futja tőlünk, de összességében nem volt ez egy rossz meccs a mi szempontunkból. Az Eger ellen mindenképpen szeretnénk győzni a következő körben.


Országos Serdülő Bajnokság, középszakasz 6. forduló

FTC-Vasas SC 12-10 (2-0, 5-2, 4-5, 1-3)

Gólszerzőink: Kedves Benedek (3), Herczeg Gergő (3), Szűcs Lajos Levente (2), Peőcz Ádám (2)


Homonnai Dániel, vezetőedző: - Nagyon rosszul kezdtünk, 7-2-es félidővel nem lehet egy Fradi ellen meccset nyerni. Ennek ellenére a harmadik és negyedik negyedben sikerült összeszednünk magunkat, folyamatosan közelebb kerültünk hozzájuk, és láttam is emiatt a feszültséget az ellenfélen. Sajnos, amikor lett volna esély utolérni őket, kihagytunk egy ötméterest, és utána már nem maradt sansz. A vereség ellenére úgy érzem, kezdünk kijönni a hullámvölgyből, Egerben már mindenképpen győzelmet várok a csapattól.


Országos Gyermek Bajnokság, középszakasz 6. forduló

FTC-Vasas SC 9-10 (2-5, 1-1, 3-1, 3-3)

Gólszerzőink: Tóth Martin Zétény (4), Szemler Bogdán Zalán (2), Pleva János, Bebők Bence, Ihász Patrik, Kovács Bence


Kovács Róbert, vezetőedző: - Nagyon rendben volt ez a meccs, nagy boldogság mindannyiunknak, hogy sikerült nyerni. Ismét csak a csapategységet emelném ki, mindössze kilenc mezőnyjátékosunk volt, de a srácok maximálisan megvalósították, amit kértem tőlük és nagyon fegyelmezetten játszottak. Emellett Deák Levente extra kapusteljesítménye is kellett a három ponthoz. Élmény volt nézni a vasárnapi meccset, de természetesen maradunk a földön, és készülünk tovább az Eger ellen.


Hirdetések