Jenkei Dániel, 2021.04.09. | Röplabda

A Vasas Óbuda új arcát mutatta: 3:1-re legyőztük a Kaposvárt a Folyondárban, így összességében 1-1-re áll az Extraliga bronzpárharca.

Női Extraliga, harmadik helyért, 2. mérkőzés:
Vasas Óbuda – 1. MCM-Diamant Kaposvár 3:1 (23, 23, –23, 24)

Folyondár utca. Vezette: Adler, Jámbor.

Vasas: Zernovic 17, Kalicanin 7, Gamma 18, Török K. 12, Strunjak 15, Fábián 3. Csere: Juhár (liberó), Kiss G., Takács D., Caliskan. Vezetőedző: Jakub Gluszak.

Kaposvár: Király-Tálas 1, Matics 6, Bodovics 5, Helics 21, Kliszura 23, Kump 11. Csere: Szpin, Hegyi (liberók), Szedmák, Szűcs K. 3. Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1-1


A keddi sima kaposvári vereség után három napja volt Jakub Gluszaknak és a Vasas Óbuda csapatának, hogy rendezzék a sorokat.

Nos, ez szemmel láthatóan sikerült, hiszen egy egészen más mentalitást és játékot mutató csapat lépett pályára péntek este a Folyondárban.

A mieink hatalmas csatában húzták be az első két szettet, hogy utána visszajöjjön a Kaposvár, a negyedik játszma hajrája azonban rendkívül kiélezett körülmények között ismét a miénk lett, így lezártuk a meccset.

A siker elsősorban a mentális erőnknek, no meg a Zernovics, Strunjak, Popovics-Gamma, Török kvartett ponterős játékának köszönhető. 

Folytatás hétfőn Kaposváron!


Hirdetések