Jenkei Dániel, 2021.04.06. | Röplabda

Meglepően sima vereséget szenvedett a Vasas Óbuda Kaposváron az Extraliga bronzpárharcának első felvonásán. Pénteken lehet javítani.

EXTRALIGA, A 3. HELYÉRT, 1. MÉRKŐZÉS
1.MCM-Diamant Kaposvár - Vasas Óbuda 3-0  (15, 22, 18)

Kaposvár Aréna, zárt kapu. Vezette: Tillmann, Horváth M.

Kaposvár: Király-Tálas 2, Matic 9, Bodovics 6, Helic 14, Klisura 12, Kump 9. Csere: Szpin (liberó), Kalmár, Szedmák, Szűcs K. 1. Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic

Vasas: Török 6, Strunjak 8, Fábián, Zernovic 1, Giota 8, Popovic-Gamma 7. Csere: Juhár (liberó), Kiss G. 6, Caliskan 5, Takács D., Windisch 1. Vezetőedző: Jakub Głuszak


Függetlenül attól, hogy a Nyíregyháza elleni elődöntőben nem volt reális esély a párharc megnyerésére, mégis úgy érezhettük, hoztunk magunkkal abból a három meccsből a Kaposvár elleni bronzcsatára, hiszen a mieink határozottan javuló játékot mutattak az elődöntős meccsek során.

Nos, hétfőn ezek a reményeink szertefoszlottak, hiszen szinte semmi sem köszönt vissza Kaposváron a korábbi jó pillanatainkból.

Egy nagyon simán elvesztett első szett, egy szorosabb, de csak a végén "kikozmetikázott" második, és egy szintén egyoldalú harmadik. Röviden és tömören ennyi volt részünkről a keddi meccsben, ez így pedig csak sima hazai 3:0-ával végződhetett.

Ilyenkor szokták mondani, hogy nincs sok idő búslakodni, pénteken a Folyondárban kell egyenlíteni és feledtetni a mai gyengébb játékot.
 

 

(borítókép: Muzslay Péter, sonline)


Hirdetések