B.V., 2021.03.19. | Jégkorong

Hosszabbításban szenvedett vereséget a végletekig kiélezett elődöntő ötödik mérkőzésén U21-es jégkorongcsapatunk a DVTK Jegesmedvék otthonában. Szombattól már az Újpesttel harcolunk a harmadik helyért.

U21-es jégkorongbajnokság, elődöntő (5. mérkőzés)

DVTK Jegesmedvék-Vasas SC 3-2 – hosszabbítással
Gólszerzőink: Németh J., Horváth K.

A korábbi meccseken: DVTK Jegesmedvék-Vasas SC 9-1, Vasas SC-DVTK Jegesmedvék 6-3, Vasas SC-DVTK Jegesmedvék 4-3, DVTK Jegesmedvék-Vasas SC 4-1


 


Fotók: Szűcs Attila/MJSZ

 

Így látta a párharcot vezetőedzőnk, Jánosi Csaba: „Nagyon büszke vagyok a CSAPATRA! Iszonyúan nagy munkát végeztek a srácok az egész párharc alatt. Hajszálon múlt az újabb “meglepetés”, ami számunkra nem lett volna az, végig hittünk magunkban. Emelt fejjel megyünk tovább, mert érmet szeretnénk nyerni.”

Játékosunk, Szabó Zsolt pedig így nyilatkozott az ötödik találkozó után: „Nagy lehetőség volt előttünk, kiélezett párharc volt, bármelyik pillanatában a meccsnek eldőlhetett volna, ki az, aki a döntőbe jut. Büszke vagyok az egész csapatra, mert óriási munkát rakott bele mindenki a rájátszás eddigi részébe, viszont most másra nem kell gondolni, csak az Újpest elleni párharcra.”

A szezonnak tehát még nincs vége, a folytatásban a fiúk a bronzéremért harcolhatnak. Szombaton már kezdődik is a három nyert mérkőzésig tartó párharc az UTE otthonában.


Hirdetések