Jenkei Dániel, 2021.03.17. | Vízilabda

Az utolsó negyedben nem tudott a Kaposvár kapujába találni az A-Híd VasasPlaket, de kitartott az előny, így végül három ponttal távoztunk a Csík Ferenc Uszodából. Vad Lajos vezetőedző sem rejtette véka alá a véleményét...

OB I, 22. forduló
Kaposvári VK-A-Híd VasasPlaket 9-10 (2-2, 2-3, 3-5, 2-0)

Gólszerzőink: Vadovics (4), Bátori (3), Randjelovics, Brguljan, Szatmári


Egészen másképpen alakult a két csapat kaposvári meccse szerdán este, mint az őszi a Komjádiban... 

Akkor a mieink igazi erődemonstrációt tartottak, és végül 16 góllal győzték le az ellenfelet.

A "visszavágón" viszont végül annak is örülnünk kellett, hogy a végső dudaszó pillanatáig kitartott az egygólos előnyünk, már csak azért is, mert az utolsó nyolc percben nem találtak az ellenfél kapujába a mieink, és a Kaposvár még tíz másodperccel a vége előtt is az egyenlítésért támadhatott.

Az, hogy végül meglett a győzelem, a Vadovics-Bátori páros korábbi eredményes játékának köszönhető elsősorban, az ő vezérletükkel tudtunk fordítani, miután a hazaiak néhány könnyű góllal elléptek kettővel.

Ennél tovább pedig igazából nem is szükséges ragozni, hiszen egy cél volt szerdán: három ponttal távozni Somogy megyéből, ez pedig megvalósult!


Vezetőedzőnk, Vad Lajos most sem köntörfalazott, amikor a meccs után beszélgettünk vele:

- Megmondom őszintén, felháborít a mai teljesítményünk, nem ehhez vagyok hozzászokva. Ez nagyon távol volt attól, ami a Vasas szintje, és amit a szezon során eddig megpróbáltunk felépíteni. Sajnos butaságot butaságra halmoztunk, emellett pedig nem fogok szó nélkül elmenni. Szokták mondani, hogy ha egy jó csapat rosszul játszik, akkor egy góllal nyer. Ez igaz is, bár mi még egyelőre nem vagyunk jó csapat. Ettől függetlenül az ilyen meccsek is kellenek, hogy elérjük majd a céljainkat. Aminek pedig örülök, az tényleg csak a három pont. 

 


Hirdetések