Jenkei Dániel, 2021.03.07. | Labdarúgás

Megszakadt egy nagy sorozat, de a Vasas FC továbbra is feljutó helyen áll az NB II-ben.

Merkantil Bank Liga - 28. forduló
Szolnoki MÁV FC - Vasas FC 1-0 (0-0)

Szolnoki Tiszaligeti Stadion

Vezette: Solymosi Péter (Bornemissza Norbert, Horváth Zoltán)

Szolnoki MÁV FC: Csáki – Szekszárdi (Csirmaz, 60.), Horgosi, Kovács O., Tamás, Kotula – Rokszin (Földi, 80.), Kónya (Berdó, 75.), Tisza – Irmes (Kurdics, 80.), Novák
vezetőedző: Csábi József

Vasas FC: Jova - Szivacski, Szilágyi, Viczián, Silye - Hidi M (Köböl, 74.), Pátkai, Berecz - Radó (Vernes, 62.), Feczesin (Hinora, 83.), Pekár (Balajti, 74.)
vezetőedző: Schindler Szabolcs

Gólszerző: Novák (69.)

Sárga lap: Kotula (16.), Kónya (42.), Hidi (68.), Berecz (78.), Szilágyi (89.), Földi (91.)
Kiállítva: Szivacski (95.)


Igazán jó hangulatban végezhette a Vasas FC a hét második felének edzéseit, hiszen a szezon során először listavezetőként készülhettünk az előttünk álló fordulóra.

Szombaton ez aztán változott, hiszen a Debrecen legyőzte a Kaposvárt, így nekünk vasárnap kora délután Szolnokon kellett volna őket követnünk.

Schindler Szabolcs szerint ez elsősorban a pálya rossz talaja és az ellenfél agresszív játéka miatt nem sikerült, ami pedig a tényszerű eseményeket illetti, a 69. percben Novák Csanád révén egy büntetőből szerezte meg a győztes gólt a hazai csapat.

Tragédia persze nincs, ha ilyen gyakorisággal csúsznak be vereségek, akkor meg kell lennie a feljutásnak, a mieink továbbra is a második helyen állnak, 3 egységgel a Gyirmót előtt.

 


Hirdetések