Jenkei Dániel, 2021.03.07. | Vízilabda

Szerb klasszisunkkal beszélgettünk a klubhoz tartozásról, a szurkolókról, a szezon eddigi részéről, a tiszta szívről és a tiszta erőről, a jövő évi erősítésekről és persze az olimpiáról. Videóinterjú!

Nehéz a zártkapus meccsek időszakában arról beszélni, hogy valaki hamar közönségkedvenccé vált...

Braniszlav Mitrovics esetében azonban mégis kivételt tennénk, hiszen olimpiai-, világ- és Európa-bajnok szerb kapusunk minden egyes megszólalásából lejött eddig, hogy nagyon is tisztában van vele, milyen múltú klubhoz került, de említhetnénk a közelmúltból a KSI elleni meccs előtti akcióját, amikor festői vénáját mutatta meg...
 


 

Bane-val lehetőségünk nyílt a héten a martfűi edzőtáborban kicsit hosszabban is beszélgetni, és megint nem kellett csalódnunk...

A Vasast egy komoly klubként és családként aposztrofálta, ő maga pedig már abszolút családtagként érzi magát nálunk. Elmondta azt is, hogy nagyra tartja, hogy a tavalyi szezon végén, amikor felfüggesztették a bajnokságokat, a Vasas nem hátrált ki anyagilag a játékosok mögül, mint ahogy ez sok más helyen megtörtént.

Úgy érzi, maximális megbecsülést kap, ami nagyon jó érzés számára, mert ő is minden meccsen tiszta szívvel játszik.

 


Most is hangsúlyozta, mennyit számít neki, hogy komoly szurkolótábora van a csapatnak, hiszen a vízben szerzett élményeket a drukkerekkel a legjobb megosztani, ezért is várja nagyon, hogy újra nézők előtt játszhassanak.

A szezon eddigi részével összességében elégedett, bár a koronavírus nagyon sok mindenbe beleszólt, és a Vasasnak is voltak emiatt váratlan vereségei. A Magyar Kupa-bronzot fontosnak tartja a csapat és az egész klub számára is, hiszen a Vasas hosszú-hosszú idő után nyert újra érmet magyar sorozatban.

Úgy érzi, az A-Híd és a Vasas együttműködésében még sok van, és biztos benne, hogy már a következő szezonra tovább fog erősödni a csapat. Ugyanezt mondta magáról is, hogy hiába 36 éves, aki látja őt, hogyan edz, azt tudja, hogy a legjobbját még csak ezután fogja nyújtani a Vasasban.

 


Végül beszélt kicsit az olimpiáról is, amit a szerb válogatottal tiszta erőből fognak lejátszani, azt viszont még nem tudja, ez mire lehet elég, hiszen jóval kiegyenlítettebb a mezőny, mint mondjuk öt évvel ezelőtt.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések