B.V., 2021.02.27. | Kézilabda

A nehézkes kezdés után felőrölte a Gödöt kézilabdacsapatunk a női NB I/B tizennegyedik fordulójában.

NB I/B Keleti csoport, 14. forduló

Vasas SC-Gödi SE 40-27 (17-12)
Vasas SC: Kurucz A. (kapus), Kovács N. 2, Speth E. 3, Ivanics D. 1, Hadnagy F. 2, Szilovics F. 7, Tóth M. 2. Cserék: Vereszky N. (kapus), Szatmári M. 7, Ács B. 3, Házi V. 3, Pénzes L. 3, Takács F. 3, Hadnagy F. 2, Nagy Zs. 2, Günser B. 2, Cifra A. Vezetőedző: Penszki Gergely
Hétméteresek: 4/3, ill. 3/3
Kiállítások: 4, ill. 6 perc


Kéthetes szünet után lépett pályára újra női kézilabdacsapatunk az NB I/B Keleti csoportjában. Ezúttal a sereghajtó Gödi SE alakulatát fogadta Penszki Gergely együttese a Sterbinszky-csarnokban.

Az első félidő nagy részében sok hibával játszott csapatunk, nem tudott igazán elszakadni a vendégektől, a hajrá azonban remekül sikerült, így a szünetben megnyugtató ötgólos különbséget jelzett az eredményjelző (17-12).

 

 

A folytatásban aztán sikerült felőrölni az ellenfelet, és utánpótláskorú játékosaink is lehetőséget kaptak, a vége pedig magabiztos, 40-27-es siker lett. A találkozó után így értékelt vezetőedzőnk, Penszki Gergely:

„Az első félidő derekán nem játszottunk jó ritmusban, a csapat egyik fele rohant, a másik lassabb tempót diktált, nem volt meg az összhang, miközben az ellenfelünk azért lassította a játékot. Aztán gyorsan helyreraktuk a lányok fejében, hogy milyen ritmusban kéne játszani, onnantól kezdve már nem volt probléma, felőröltük az ellenfelünket.”

Csapatunk legközelebb március 7-én, vasárnap a Kispest otthonában lép pályára a bajnokságban.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések