Jenkei Dániel, 2021.02.25. | Vízilabda

Bóbis Máté csapata küzdelmes meccsen győzte le a DVSE csapatát a negyeddöntőben.

Komjádi-kupa, negyeddöntő:

Vasas SC-DVSE 10-8 (3-2, 4-2, 1-1, 2-3)

Gólszerzőink: Bóbis B. (3), Vadovics V. (3), Fótos T. , Pardi B., Magyar B., Korbács G.


Szerdán este rendezték a Komjádi-kupa egymeccses negyeddöntőit, a Vasas SC pedig a debreceni csapatot fogadta hazai környezetben, a Komjádi-uszodában.

Bóbis Máté "vegyes alakulata" a héten tudott együtt készülni néhányszor, így kicsit összeszokottabbá vált az együttes, amelynek meccskeretébe bekerült két 2005-ös tehetségünk is, Kedves Benedek és Herczeg Gergő személyében.

Ahogy várni lehetett, a Debrecen nem adta könnyen magát, de összességében azért végig kézben volt a meccs, és Bóbis Botond, valamit Vadovics Viktor góljaival és stabil védekezéssel kétgólos sikert arattak a mieink.

Ezzel pedig részt veszünk a tervek szerint március 20. és 21. között rendezendő négyes döntőben, ahová az FTC, az UVSE és a Honvéd jutott be a Vasason kívül.
 

Bóbis Máté, csapatunk edzője így értékelt honlapunknak: - Ilyen meccsre számítottam a Debrecen ellen, hajtós, kemény csapatról van szó. Az OB I-es játékosaink higgadtsága és rutinja döntött, no meg az, hogy sokkal jobban védekeztünk az előző meccsünknél. Az alapcélt ezzel elértük, de szeretnénk a négyes döntőben is jól szerepelni.

 


Hirdetések