Jenkei Dániel, 2021.02.09. | Vízilabda

A 2021/22-es szezonban is folytatódik a Vasas vízilabda-szakosztály és az A-Híd együttműködése, ennek jegyében pedig már el is kezdődtek az egyeztetések a felnőtt csapat keretének továbbépítéséről.

Bár a felek számára ez eddig sem volt kérdéses, most már biztosan kijelenthető, hogy a következő szezonban is az A-Híd lesz felnőtt vízilabdacsapatunk kiemelt, névadó szponzora.

Mint ismeretes, az építőipari cég 2020 tavaszán csatlakozott a szakosztályunkhoz, amelynek köszönhetően ismét esély nyílt a Vasas vízilabda-hagyományokhoz méltó szereplésre.

A most futó szezon már szolgált is kézzelfogható eredményekkel ezen a téren, hiszen az A-Híd VasasPlaket szeptemberben bronzérmes lett a Magyar Kupában, így minden bizonnyal nemzetközi kupában indulhat, a bajnokságban pedig reális esélye kínálkozik a legjobb négy közé jutásra.


Markovits László klubelnök a következőket mondta el honlapunknak:

- Nagyon bíztam benne, hogy az első szezon partnersége megalapozhatja a további együttműködést, és ezen a téren minden a számításaink szerint alakult. A bizonytalan, pandémiás helyzettől függetlenül stabil háttere van a vízilabdacsapatunknak, az elmúlt hetekben pedig minden részletben megállapodtunk az A-Híddal a folytatás és a következő szezon költségvetése kapcsán, így a szakosztály elnöke és vezetése már a 2021/22-es csapat építésén dolgozik a háttérben.


Természetesen kíváncsiak voltunk az A-Híd részéről szakosztály-elnökünk, Apáthy Zoltán véleményére is:

- Számunkra nem volt kérdés a folytatás egy pillanatig sem, hiszen nem egy évre érkeztünk a Vasashoz, hosszú távra tervezünk. Fogalmazhatnék úgy is, hogy mivel az építőiparban dolgozunk, így a sportban is a fokozatos építkezésben hiszünk, és a Vad Lajos vezette szakmai stáb bevonásával szezonról szezonra szeretnénk tudatosan erősíteni a csapatot. Ez a tervezés már el is indult a 2021/22-es szezon kapcsán, és az a célunk, hogy az A-Híd VasasPlaket komoly tényező legyen az OB I-es bajnokságban.


Hirdetések