Jenkei Dániel, 2021.02.03. | Vízilabda

Remek védekezéssel és szép gólokkal győzte le magabiztosan az UVSE-t az A-Híd VasasPlaket.

OB I, 19. forduló

A-Híd VasasPlaket-UVSE Hunguest Hotels 9-4 (1-2, 4-1, 1-0, 3-1)

Gólszerzőink: Bátori B. (3), Bedő K. (2), Szatmári K., Randjelovics Sz., Vadovics V., Simon H.


Többször volt téma vendégoldalról a meccs utáni sajtótájékoztatón a két csapat őszi találkozója, amelyen meglepetésre az UVSE szerezte meg mindhárom pontot, de ahogy Vad Lajos is hangsúlyozta, akkor igencsak extrém körülmények között találkoztak a csapatok.

Ettől függetlenül az UVSE fiataljai ma sem adták könnyen magukat, az első negyedben még vezettek is, a mieinknél pedig csak lassan indult be a gépezet támadásban.

A második negyed viszont már ebből a szempontból is remekül sikerült, igazán látványos gólokkal fordítottuk meg az állást, különösen Szatmári Kristóf távoli bombája után csettinthettünk elégedetten.

A folytatásban így már jóval nyugodtabb volt vasasos szempontból a meccs, a negyedik negyed elején pedig egy újabb rohammal minden nyitott kérdést lezártunk, ekkor Bátori Bence volt igazán elemében. A védekezésünk és a kapusteljesítményünk pedig az egész meccsen kiemelkedő volt.

Február 27-ig ez volt az utolsó bajnokija az A-Híd VasasPlaketnek, most jön egy hosszabb pihenő, amikor tovább lehet csiszolni azokat az apróságokat, amelyek fontosak lehetnek a négy közé jutás szempontjából.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!



Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések