Jenkei Dániel, 2021.01.30. | Vízilabda

Az utolsó negyedben döntötte el a három pont sorsát az A-Híd VasasPlaket.

SZVE-A-Híd VasasPlaket 7-9 (2-1, 2-4, 1-1, 2-3)
Gólszerzőink: Vadovics V. (3), Sélley-Rauscher D. (2), Korbács G., Szatmári K., Bedő K., Bóbis B.


Nem mondhatjuk, hogy más jellegű meccsre számítottunk, hiszen már a beharangozónkban is utaltunk rá, hogy mostanában megizzadnak az ellenfelek az újszegedi sportuszodában.

A szombati találkozó első gólját is a hazaiak szerezték, akik meg is nyerték a nyitónegyedet, a nagyszünetben azonban már 5-4-es Vasas-vezetés állt a táblán. Az egész meccsen jól játszó Vadovics lőtte nálunk az ötödiket fórból.

Innen sem lett könnyebb, szívósan kapaszkodtak Sánta Dánielék, még a negyedik negyed elején is 6-6-os döntetlenre állt az összecsapás, amelyen folyamatosan fújták a kiállításokat a bírók.

Végül aztán a legjobbkor tudtunk rátenni egy lapáttal: Szatmári, Bedő, majd Bóbis is eredményes tudott lenni, így az utolsó percekben már nem kellett izgulni.

Ha nem is könnyen, de két góllal megnyertük a meccset. Ez pedig három pontot ér, pontosan annyit, amennyiért Szegedre utaztunk...
 

Vad Lajos vezetőedző így értékelt honlapunknak a lefújás után: - Nem volt egy szép meccs. Küzdelem, brusztolás zajlott végig, négy emberünk pontozódott ki... Ez nem jött jól, amikor egyébként is rövid a kispadunk. A vége viszont tetszett, amikor kellett, észnél tudtunk lenni, és három kíméletlen góllal eldöntöttük. Eközben Bane jól védett és a védekezésünk is rendben volt. Szerdán jön az UVSE, el akarjuk kapni őket is, utána pedig lehet szusszanni egyet.

 


Hirdetések