Jenkei Dániel, 2021.01.28. | Vízilabda

A hat gólig jutó Bóbis Botond vezérletével 19-11-re győztük le a Kaposvárt a nyolcaddöntőben. 

Komjádi-kupa, nyolcaddöntő

Vasas SC-Blamax-Kaposvári VK 19-11 (5-2, 5-2, 5-4, 4-3)

Gólszerzőink: Bóbis B. (6), Vadovics V. (4), Korbács G. (3), Pardi B. (2), Fótos T., Magyar B., Dávid Z. Sipos B.


Hosszú idő után újra Komjádi-kupa meccsen szálltak vízbe a Vasas 1998-ban, vagy azután született fiataljai a Komjádiban.

A Bóbis Máté által irányított társaság számára megoldható feladatnak tűnt a Kaposvár legyőzése az egymeccses nyolcaddöntőben, és ennek megfelelően már az első negyedben ötször betaláltak a mieink, megadva ezzel a győzelemhez szükséges alaphangot.

A mieinknél a nyolc ifjúsági játékos hat felnőtt kerettaggal egészült ki, és utóbbiak komolyan is vették a meccset, Bóbis Botond például hat gólig jutott, de Vadovics és Korbács is kifejezetten eredményesen játszottak.

A vége sima, nyolcgólos siker lett, és néhány figyelmetlenséget leszámítva jól pólózott a csapat.

A mieink ezzel bejutottak a legjobb nyolc közé, ahol szintén egy meccs dönt majd, a február 24-i ellenfelünk kilétét pedig vaksorsolás dönti majd el.
 

Bóbis Máté, a csapat edzője így nyilatkozott honlapunknak: - Örülök, hogy viszonylag simán sikerült legyőznünk a Kaposvárt, magabiztosnak láttam a csapatot, de a védekezésen még lesz mit javítanunk. Egy közös edzéssel nem volt rossz ez a teljesítmény. Várjuk a sorsolást és a februári folytatást!


Hirdetések