Jenkei Dániel, 2021.01.23. | Vízilabda

Nem volt kérdés a Komjádiban: az A-Híd VasasPlaket tizenhét góllal múlta felül a Tatabányát.

OB I, 17. forduló

A-Híd VasasPlaket-TVSE 23-6 (5-1, 6-2, 7-1, 5-2)

Gólszerzőink: Bóbis B. (6), Sélley-Rauscher D. (4), Bátori B. (3), Vadovics V. (3), Szatmári K. (2), Sipos B. (2), Bedő K., Korbács G., Randjelovics Sz.


0-0 után 1-1-nél volt először és utoljára döntetlen állás a mérkőzésen, utána - ahogy vártuk - beindult a piros-kék henger.

A mieinknél többen is pihenőt kaptak, így Mitrovics és Brguljan sem szálltak vízbe például, de akik viszont igen, azok szemmel láthatóan élvezték a játékot.

Bóbis Botond például hatszor villant, de jó meccset zárt a négyig jutó Sélley-Rauscher Domonkos is, ahogy a fiatal Sipos Balázs duplájának is örülhettünk.

Izgalom nem volt, érdekesség viszont igen: az ellenfélben Vad Levente történetesen a saját édesapja csapata ellen pólózott ezen a szombaton, Máthé Balázs, egy másik vendégjátékos pedig a sajtótájékoztató előtt arról érdeklődött, hogyan állnak Dominik öccséék a lengyelek ellen a kézi vb-n.

Nos, a magyar csapat nyert, ahogy a Vasas is, és ha még ehhez a női vízilabda-válogatott kvótaszerzését is hozzávesszük, akkor ez egy jó kis sportos szombat este volt.
 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések