B.V., 2021.01.21. | Jégkorong

Kétgólos hátrányból is felállt, mégis pont nélkül térhet haza az FTC-Telekom otthonából az Opten Vasas HC a jégkorong Erste Ligában.  

Jégkorong Erste Liga 

FTC-Telekom-Opten Vasas HC 5-3 (1-0, 2-2, 2-1) 
Gólszerzőink:  Schmál K., Turbucz M., Bödök B.


A hétfői, MAC elleni találkozó után újra a Tüskecsarnokba, de ezúttal az FTC-Telekom együtteséhez érkezett az Opten Vasas HC együttese. Azzal a találkozóval szemben ezúttal nem jött össze a gyors gól az esélyesebb riválisnak, szépen tartottak a mieink, ám az első harmad végén Kulmala révén mégis vezetést szereztek a zöld-fehérek (1-0).  

Az első szünet után Németh Attila gyorsan megduplázta a hazai előnyt, amelyre Vasas-részről Schmál Kristóf és gólja válaszolt. Az újabb gólváltást követően - a hazaiaktól Somogyi Balázs, tőlünk pedig Turbucz Martin volt eredményes - pedig az utolsó etapra is nyílt maradt a csata (3-2).  

 

 

Sőt Bödök Bence villanása után az egyenlítés is összejött. A harmad közepén aztán palánktörés miatt kényszerszünet következett, ami érezhetően megtörte csapatunk lendületét, az FTC pedig az egyaránt másodszor eredményes Németh és Kulmala góljával eldöntötte az összecsapást (5-3).  

Ladányi Balázs együttese a csütörtöki vereség után a kilencedik helyen áll a tabellán, legközelebb szombaton 17 órakor a Dunaújvárosi Acélbikák vendégeként lép jégre.  


Hirdetések