Jenkei Dániel, 2021.01.16. | Vízilabda

Három negyeden át abszolút partiban volt az A-Híd VasasPlaket az FTC csapatával, a végjátékból azonban a vendégek jöttek ki jobban.

OB I, 16. forduló
A-Híd VasasPlaket - FTC-Telekom 5-8 (1-2, 3-1, 1-2, 0-3)

Gólszerzőink: Bátori B. (2), Bedő K., Szatmári K., Vadovics V.


Több kellemes meglepetés is ért bennünket szombat délután a Komjádiban. 

Az első mindenképpen az volt, hogy találkozhattunk Vad Lajossal, aki a pénteki műtétje után kellően jól érezte magát, így bevállalta a meccselést. Szükség is volt a karizmájára egy ilyen rangadón...

És mondhatjuk, hogy a címvédő elleni találkozó is többségében kellemes meglepetéseket tartogatott.

Az első negyed után sikerült felvennünk támadásban is a fonalat, így a nagyszünetben már 4-3-ra vezettünk, miután Bedő és Szatmári fórból találtak be, Bátori pedig magabiztosan értékesített egy ötméterest.

Az FTC-nek van olyan kerete, hogy elbírja néhány kulcsjátékosa hiányát, de ekkor mégis úgy éreztük, hogy hosszú-hosszú idő után lehet keresnivalónk ellenük. 
 


A védekezésünk a második félidőben is jól működött, és Mitrovics is állta a sarat a kapuban, még Varga Dénes mezőnyből leadott lövései sem okoztak neki problémát, egyet leszámítva, viszont elöl elfogytunk a végére, hiszen csupán egy Bátori Bence-gólt jegyezhettünk fel az utolsó két negyedben, és bizony öt lőttel nem lehet meccset nyerni a BL-győztes ellen.

Tény az is, hogy voltak egyéb hátráltató tényezők még a hajrában, például Randjelovics időleges elvesztése, miután kapott egy hatalmasat a szeme alá. 

Ennek ellenére minden dicséret megilleti a mieinket, hiszen a mai meccs egyik fő célja az volt, hogy bejelentkezzünk, és megmutassuk, az idei Vasassal már mindenkinek számolnia kell. Ez pedig sikerült!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések